Óvodásokat szállító busz előtt fékezett egy kisteherautó, a két jármű olyan közel volt egymáshoz, hogy a buszsofőr nem tudta elkerülni az ütközést. 

40 óvodással teli kisbusz előtt büntetőfékezett egy sofőr Szentendrénél

A 11-es útra akart kanyarodni egy kisteherautó a Szentendre, Dobogókői útról. A negyven óvodást szállító busz elé akart besorolni, de nem jött össze, majd miután sikerült kikanyarodni, megelőzte a buszt, és visszatérve a külső sávba rátaposott a fékre.

A buszsofőr megpróbálta elkerülni az ütközést, de a két jármű közötti kis távolság miatt nem tudott időben megállni. Mindkét jármű megsérült, az autóbuszon utazó húsz-húsz kislány és kisfiú, az öt kísérő óvónővel egyetemben azonban sikeresen megúszták. Mind használták a biztonsági övet.

Mindezt a Police.hu "Ugrott a jogsi" címmel közölte a honlapján.

A cikkből kiderül az is, hogy a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az 50 éves férfi ellen, egyben elvették vezetői engedélyét.

Forrás: Police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
a negyven kisgyerek közül jónéhány egy darabig bepisil, vagy fél autóba ülni...

Ha jó ügyvédje lesz a teherautó sofőrjének, akkor röhögve megússza..

Ha viszont valamelyik kisgyerek apukája lerendezi a sofőrt, más a helyzet...fogak nélkül, törött kézzel-lábbal lesz mire emlékeznie..

De ez csak fikció.
Nessy
A gyűlölet agressziót szül. Elsősorban a gépkocsivezetők között növekszik egyre erősebben. Különösen ez a hirtelen elévágás, fékezés figura! A másik amikor tele zöldnél az egyik sáv áll, a másik nyugodtan kanyarodik. Aki nem figyel erre, az így járt.
namihami
@jesz: De, reméljük, olyan fikció, ami nagyon hamar és nagyon realisztikusan valósul meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.