Akik Jézust keresztre feszíttették, ők is azt hitték, hogy ezzel az igaz hitet szolgálják – foglalja össze az idei nagypéntek üzenetét Hodász András. A katolikus pap a Válasz Online-nak őszintén beszél arról, hogyan mérgezi szerinte egyháza erkölcsiségét az állami pénz. „Hol van a Bibliában, hogy a lopott pénz csak addig lopott, ameddig mi nem kapunk belőle?” – teszi fel a kérdést. Noha Hodász nem akar Luther Márton lenni, nem titkolja: válaszút előtt áll a papi hivatásával kapcsolatban. Nagypénteki nagyinterjú.

Forrás: valaszonline.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A katolikus és református egyházi vezetés egy véreskezű diktátor pincsijének oldalán áll. Kétlem, hogy ezek hinnének Istenben. A pokolban biztos nem hisznek.
RonaGyuri
ebben a "kommunizmus" dologban valami, a lenin által megcélzott formája - bár ő a vezetőkben nem egészen erre gondolhatott - a buta műveletlen vidéki tömegek tobzódása! =))
tudode
Méltánylandó az, hogy a lelkiatyák is belelátnak a "nemzetvezető" cinkelt kártyába, annak ellenére, hogy 2005 adventjén a hitéről ámította a hallgatóságát, aminek a fele sem iGAZ
.
----- Orbán Viktor tanúságtétele
www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE
---------------------
.
Ami az oktatást illeti
.
---- Orbán Viktor tanúságtétele, az oktatás területén...
www.youtube.com/watch?v=tqAy7l0eEQM&t=535s
-----------------------
.
A Seres püspöktől kapott vándorbottal feláldozta a pénz, és a hatalom oltárán az oktatástól kezdve mindent úgy, hogy eltemette a demokráciát, életműve marad után az élhetetlen diktadiktaTŰRÁJA, fenntartva a veszélyhelyzetet, urallva az állam minden szegletét, szégyent hozva a hazájára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.