Fogós kérdéseket kapott a miniszterelnök az ünnep alkalmából.

Húsvét vasárnapján új videó jelent meg Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán "Húsvéti kérdések és válaszok" címen. 

"A gáz az árulás" – mondta Orbán Viktor a húsvéti videójában

Fotó: Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

A videóban olyan ravasz és fogós kérdéseket kapott a kormányfő, mint hogy hogyan legyen megfőzve a sonka az ünnepi asztalra, mivel érdemes alágyújtani. 

Utóbbi kérdésre a következőt válaszolta: 

Fa. A gáz az árulás. Csakis a fa.

Kiderült, a főzőlébe babér és boróka is egyként kell, a húsvéti sonkában pedig náluk csont van, és meg kell várni, hogy a tyúkból kijöjjön a tojás, utána lehet csak megfőzni.

"A gáz az árulás" – mondta Orbán Viktor a húsvéti videójában

Fotó: Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polgarb
Poénkodik a csüngős hasú cigány de nem sokáig!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Mitől lenne ez ravasz vagy fogós kérdés...mindenki azzal főz amije van.
polgarb
Poénkodik a csüngős hasú cigány de nem sokáig!
Eladott Ország
"Sándort és feleségét az sem zavarná, ha látnák Orbán Viktor mekkora sonkadarabokat rak az üstbe, mert úgy gondolják, ez jár annak az embernek, aki megvédi őket Csenyétén a migránsoktól ,Soros Györgytől újabban meg a háborútól. Mást nem is nagyon tudnak a világról, fogalmuk sincs, mi történik két faluval arrébb, hiszen nincs pénzük buszjegyre, meg hát minek is mennének máshová. Hiszen mindenhol ez van, évi három hónap közmunka, vagy öt hónap, olcsó margarin, egy szelet kenyér húsvét vasárnap, télen fűtetlen, dohos szoba, nyáron sokkal jobb, mert világos van és meleg, néha jön egy autó és osztanak lisztet és olajat, olykor ruhát is, a gyerekek kapnak enni az iskolában, biztonságban vannak, nem jönnek a migránsok. És Sándor, a felesége és a gyerekeik nem fogják elhagyni a biztonságos falujukat, ahol annyira jó dolguk van. Sándor és felesége jövő vasárnap felveszik a szép ruhájukat (alig öt éve kapták egy segélyszervezettől), elmennek a szavazófülkéig és leadják a voksukat. Orbán Viktorra. Mert neki köszönhetnek mindent. Miközben Sándor gyermekei lassan előkecmeregnek a nyirkosra izzadt ágyból és leülnek az ünnepi asztalhoz ma tea is van a margarinos kenyér mellé. 294 kilométerrel távolabb puhára fő a sonka, ahol a nép egyszerű fia, egy közülünk, aki üstben főzi a húsvéti sonkát, hogy vasárnap reggel a gyerekei elé tehesse az asztalra.
www.facebook.com/orbanviktor/videos/10156087060756093/
Stadionokban , EON fényárban úszó, hód álltal tojt kaszinótojásos, beruházásos gázszerelőkben gazdag kellemes húsvétot mindenkinek innen Spanyolországból !
namihami
Ahogy azt is illenék tudni egy ekkora ""húsvétszakértőnek"", hogy nemcsak megvárni illik a tyúknak, hogy kinyomja azt a tojást, de emellett még ajánlatos egy hetet várni a tojás megfőzésével, mert úgy könnyen lejön a héja.
Yoda69
orbannak a sonka, a szavazoknak meg a farhat
rohad a paradicsom
Clavigo
Ismét jót szippantottunk a Zsírtacsi " humorszelencéjéből ",,ismét jót nevettünk.. Fájdalmas a humorod,,More,,mint egy vakbélgyulladás...
Clavigo
@Shikari: Legalább tanultál valamit ma is te suttyó bozgor...a csutkai bölcstől..Gondolom te a tojást eddig tyúkostól főzted meg,,ha tudtál lopni valahol... Ki lettél okosítva a Gazdaállatod által...
namihami
@Shikari: 15.45: Ebből is csak az (is) szűrhető le, hogy milyen ordas paraszt a lelkem! Az az édes jó kommunista párttitkár apukája sem és a KISz-ben, mint titkárként eltöltött ideje alatt sem ragadt rá annyi, hogy köpködni nem illik.
Remélem, a köpködési szokásait te nem személyes tapasztalataid alapján osztod meg velünk, ugye? Mert, persze, arra gondolni se szeretnék, hogy ez a köpködős ötlet netán a te fejedből pattant volna ki.
namihami
@Shikari: Kinek mi az ütős! Van egy szint, ahol ez már üt. És van, ahol csak kenődik, mint a kaki. A jobboldalnak üt, nekünk ez csupán a sz@rral egyenértékű.
namihami
@Shikari: Ezekkel? A krumpli, tészta és kocsmalovagokkal? A nyolcosztályos narancsmagyarokkal? Elég a térképre nézni és máris látszik a jobboldal nívója. Sajnos...A vezetők szintje pariban lett a vezetetteikkével.
""Büszke nép a (fideszreszavazó) magyar!""
Eladott Ország
@Pegero: ma, 16:24 ♦ Senki se szégyelje az etnikumát, hovatartozását, még a bűnöző román cigányod ( többgenerációs migráns) se. Bár a nagyszámok törvénye alapján levonható következtetés , kutyából nem lesz szalonna ( demokratikus meg végkép), avagy ahogy a régi öregek mondták: vigyázz, a cigány az cigány!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/179874095_172464114746039_4293258783277886369_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=fqczrGhwfegAX9daZUb&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9vXa7j-RYxbpB_X2IcWqttVqeBuqBzSnNaGE774AKgsA&oe=62800C6A
namihami
@Shikari: ""Mi magyarok...""
Hát igen. Ti, az ILYEN magyarok...
Clavigo
@Shikari: Te mire vered itt a nyálad,,te szőröstalpú ? Milyen "álértelmiség,álművészek ",te büdöstalpú bocskoros..? Ha voltál színházban (pl.) valaha,,akkor is csak kabátot loptál,,te gyökér.. Győzike.kisgrofó,,ezek valók neked,,büdős bunkó,,meg a Gazdádnak is...Oszt jó napot te biiiirka...
Clavigo
@Shikari: Még magyarul sem tudsz te szarfaszu román buckalakó kukabúvár...Sötét vagy mint egy belsőzseb...
Clavigo
@Shikari: Behozhatnád @nyádat a sarokról...Rontja a városképet az a fogatlan rima... Aszem,,itt zárom a témát,,,nem akarok a furkó szintedre leereszkedni...csôvázfék...
ómió
Sőt! Az orosz gáz elárulása még megfagyás is lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.