A gázpisztoly-vásárlási őrület egyre fokozódik Magyarországon, és az egyik ezzel foglalkozó internetes fórumon megállapították: az igazi roham még csak most várható. Az inforadio.hu annak járt utána, melyek a legkelendőbb modellek, és hogy mire is használható egy gázpisztoly? A fegyverdivat éppen olyan, mint a többi: vannak trendek és megmondóemberek, szakírók és tesztek. A török gyártmányú gázrevolvereket trendi dolog fitymálni, a német "revkó" szuper, a cseh pedig jó ár-érték arányt mutat.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adsl70
igen, mert manapsag mindenkinek maganak kell gondoskodni a biztonsagarol. Ennyi fajvedovel a bodzasoknak csak no az onbizalmuk es a magyaroknak meg olvad a torvenyekbe vetett bizalom. Azert nem igazan egyenes a cikk, mert akit kozelrol egy nagyobb kaliberu gaz vagy massal melbe tesznek az tuti belefog ronditani a gatyoba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.