A Duna–Ipoly–Galga Holokauszt Kutató-Oktatóközpont és a Váci Zsidó Hitközség a leghatározottabban tiltakozik a nácik parlamentbe juttatása miatt. Az alábbiakban a Duna–Ipoly–Galga Holokauszt Kutató-Oktatóközpont és a Váci Zsidó Hitközség közös sajtóközleményét közöljük: Úgy látszik, hogy nem volt elég a nácik által a XX. századot lángba borító, gyilkos fajgyűlölő, antiszemita eszmék alapján végrehajtott tömeggyilkosságból, amit a szabad világban mindenhol elítélnek és minden eszközzel tiltanak, hazánkban is. Erőteljesen újratermelődnek a magyar közéletben is a neonáci fasiszta felhangú cselekmények, olyannyira, hogy az ellenzéki összefogás mítosza alatt a parlamentbe való bekerülésük is biztosnak látszik. Szilágyi György, a Jobbik alelnöke nem átall együttműködni, összefogni a hírhedt Árja Testvériség nevű börtöntöltelék, náci bűnszövetséggel, amely a náci hajviseletről és a horogkereszt tetoválásáról azt állítja, hogy azok nem náci jelképek. Aki a Márki-Zay Péter...

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
@Rockxy: Hülyeséget beszélsz, a Knesszetben vannak magyar származású miniszterek miniszterelnök is akad.

Nem is ez a téma, hanem, ez a cikk még a választások előttről származik, a Magyar Nemzet akkor uszított az együtt összefogás ellen. Ezért kellett megszólaltatniuk Orbán-párti zsidókat is.

Akkor ezt tudták csak előadni, az évekkel ezelőtti Jobbik egyik-másik politikusát.

A mostani parlamentünkbe viszont a náci párt képviseletében a Mihazánk bejutott, az ellen nem szólal meg egyik Magyar Nemzet cikk, és egyik Orbán-párti zsidó vezető sem.

Ne gyere lejárt szavatosságú cikkekkel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Csizmás Kond: Most írtam le hogy tud néppártosodni egy radikális jobboldal. Olvasd már el mégegyszer. Úgy, hogy az adodtt szélsőséges pártból átmennek a radikálisok egy másik pártba. Ez történt. A nácik átmentek a Mi Hazánkba. 2018-ig még sokan voltak a jobbikban akik szimpatizáltak a nácizmussal. Ez abból is látszik, hogy a Mi Hazánk megugrotta a parlamenti küszöböt. Jól is van ez így. Elválik az ocsú a búzától. Tisztább a kép.
Csizmás Kond
@human: szerintem kutyából nem lesz szalonna. ami meg a néppártosodást illeti a jobbik akkorát változott ahogy épp azért hagyták ott...
kereső
@human: Most már csak arra kellene sok fideSS-es szavazónak rájönni, hogy a fidesz nem fiatal, nem demokrata, nem polgári, nem keresztény és nem párt, hanem egy fasiszta maffia.
human
@kereső: Tudják, de nem érdekli őket. A nyugdíjemelés, ingyen pénzeső és a háborútól való átgondolatlan rettegés szült újabb 2/3-ot. Ez működik, ez várható 2026-ban is :(
human
@Csizmás Kond: Én elhiszem a jobbik őszinte szándékát a néppártosodás felé. A náci választóik is elhitték, pont ezért álltak tovább. Egy érszük a fideszbe, másik részük a Mi Hazánkba.
Csizmás Kond
@human: ...hol írja hogy mekkora létszámmal nőtt az általad említett pártok tagsága ?
...és hit...szerinted milyen jobbikos az akinek nincs elve...vagy bármely párt híve is legyen az ?...a szavazás azért sikerült így ahogy mert a hithűek úgy érezték, hogy elárulták őket és azért nem szavaztak pl a kelekótya Jakabra stb,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.