A Telex riportot készített az április 30-ai budapesti oroszbarát tüntetésen, és megszólaltatott pár résztvevőt is.

"Az ukránok az egész világot akarják irányítani" – így látják a helyzetet az oroszbarát magyar tüntetők

Putyin magyarországi hívei azt vallják, elkerülhetetlen volt az Ukrajna elleni háború, és mi is ugyanezt tettük volna, ha Székelyföldön a magyarokat kezdik "irtani" a románok. 

Mert a 14 ezer donbaszi orosz megölését (amire máig nincs bizonyíték) tényként kezelik.

A riportban elhangzanak még olyan vélemények is, hogy az ukránok az egész világot – és köztük a magyarokat is – irányítani akarják. Továbbá elnyomják a kárpátaljai magyarokat. Arra a kérdésre, hogy ezzel a háborúval jobb lesz-e ukrajnai honfitársainknak, már nem érkezett érdemi válasz.

Forrás: telex.hu

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ha annyira szeretik az orosz rendszert, mert abban biztonságban érzik magukat miért nem vándorolnak ki Moszkvába ? Ma már lehet ! Az itthon maradottak is jobban járnának ! Annyi viszont kiderült, hogy mennyire álságos volt, amikor ezek a Putyin-kedvelők akarták felkarolni az Ukrajnában élő magyarokat. A szájukon még habzik Putyin és Orbán seggének maradéka, ám elgondolkodni nem hajlandók, hogy hogy is van az, amikor orosz barátaik írtják az Ukrajnában élő orosz lakosságot. Javaslom, hogy tünti helyett maradjanak meg az itthoni bégetésnél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
CCCP-KGST .(Ideiglenesen hazánkban állomásozó felszabadító hadsereg)ezt akarjuk visszacsinálni?Akkor most előre megyünk vagy hátra?
@magyar1: Az hogy Amerika az unios vezetők csicskáival ott van az oroszok szájában az atomokkal nem jelent semmit és főleg nem lehet ok egy ilyen támadásra.Az interkontinentális ballisztikus rakéták korában már nem kell odamenni a "szájába".
Területszerzési célból viszont oda kell menni.Az oroszok ezért mentek túl a határaikon.Visszaállítani a Szovjetúniót.
Tegyük fel hogy sikerül.Akkor nem lesz probléma hogy Magyarország NATO tag???Ott van a szájában az újonan szerzett területnek.
magyar1
@Istenakinincsen: A népnek most már az unio után tisztán látszik, hogy teljesen mindegy, hogy SZU vagy EU, ez a gazdagok "üzlete" eladni az évek óta legyártott fegyvereket és kell a pénz az újakra.
A területszerzés szempontjából visszakérdezek: nem mindegy a az interkontinentális ballisztikus rakéták korában van-e még egy kis területük mondjuk Ukrajnából?
Istenakinincsen
@magyar1: ma, 05:01
A területvisszaszerzés már elkezdődött a Krím félszigeten,de többet akar.Ha sikerült volna a villámháború,akkor már közvetlen szomszédai lennénk a nagy orosz birodalomnak aki ugye nem tűri el a barátságtalan NATO tag szomszédokat.
Csak erre akartam kihegyezni mert a fegyver pénz és az üzlet az más kérdés.
A hidegháborús évtizedekben miért tudott alkalmazkodni az orosz birodalom?
Amúgy a népnek mindigis mindegy volt mert úgysincs beleszólásuk a "nagyok"dolgába:(
magyar1
@Istenakinincsen: Ha közvetlen szomszédok lennénk nem biztos,hogy ekkora arca lenne. Mert a nato sem lehet fegyvertelen, csak nem kérkedik vele.
Istenakinincsen
@magyar1:ma, 11:44
Az őskor óta háborúskodnak az emberek,de könyörgöm a XXI.században állítólag civilizált okos világban még mindig ugyanazt ismételjük?Ugyanazok a célok,mint régen.Hatalom,területszerzés,új honfoglalás,kizsákmányolás,ja és a pénz mint az egyetlen isten.(Sok ország,sokféle pénz,sokféle isten).
Nem kell nagyon visszamenni az időben hogy lássuk,hogyan változtak meg az országok határai és miért.
Osztódnak és egyre kisebbek lettek,függetlenséget akarnának a gyarmatosítóktól vagy a központi hatalomtól.
Ma legalább húsz(ha nem több)függetlenségi háború dúl a földön.
A világ hatalmai(az országok urai)nem támogatják a függetlenséget sem a szabadságot.Nekik első és legfontosabb érdekük a függőség és a kiszolgáltatottság fenntartása.Ezt megbeszélik egymás közt a csúcstalálkozókon,szupertitkos ezért nem kötik az orrunkra.Ebből élnek luxuséletet.
Pálffy
Ezek a kommentek szinte mind az orosz hackerektől, és néhány Fidesz-fan-tól származnak. Mi, a magyar nép, együtt érzünk velük, és kiállunk Ukrajna honvédő háborúja mellett! Halál a ruszkikra, VIVÁT UKRAINA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.