Nemzetpolitikai minisztérium felállítását sürgette pénteki budapesti sajtótájékoztatóján a Mi Hazánk Mozgalom egyik politikusa.

Nemzetpolitikai minisztérium felállítását sürgeti a Mi Hazánk
Fotó: mihazank.hu

Bartha Barna, a párt nemzetpolitikai kabinetvezetője azt hangsúlyozta:

a világ több állama működik Magyarországnál hatékonyabban a területen, van, ahol önálló tárca foglalkozik ezzel a témával.

Az önálló tárca szükségessége mellett érvelve példaként azt hozta fel:

a kormány nem foglalkozott azzal, amikor a közelmúltban azért érte támadás a román jégkorong-válogatott magyar tagjait, mert mérkőzésük után a szurkolókkal együtt énekelték a Székely himnuszt, holott időben, adekvát módon és arányosan választ kellene adni az ilyen atrocitásokra.

Szerinte külföldön azért hamisíthatják meg állandóan a magyar történelmet, "mert mi folyamatosan hátrálunk, folyamatosan engedünk", holott ennek nincsen tere.

Hozzátette:

nagy támadás zajlik napjainkban Magyarország ellen, a szomszédos államok magyarellenes lépéseiben pedig "óriási szerepe és hatalmas felelőssége van az Európai Unió teljesen agyament vezetésének, amely mindenféle perverzitást támogat, bűnözőket véd, de a magyar nemzet ellen és a magyarok ellen, pusztán, mert ellenállunk a diktatúrájuknak".

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Persze, nyíltan valljuk meg a viágnak, hogy mi vagyunk Hitler reinkarnációja, a nemzetek gyöngye ! Ugyan hitlerünk nincs, gazdaságunk is röhejes, minden egyébben pénzért állunk sorban, tenyerünk azonban nemzeti, a gerinc jelképe lehetne ! A mostaniak a fejükhöz is kaptak, hogy ez nem nekik jutott elsőre eszükbe, majd a palkovics minisztériuma alatt létre is hozzák !
ómió
Majd, ha ti jöttök, "fijjuk-lányok"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.