Egyetlen olyan uniós tagállam volt februárban, amely drágábban vásárolta az orosz gázt, mint Magyarország: a főbb európai útvonalaktól eléggé elzárt Litvánia. Miközben a kormányzat már tavaly a kedvező árral kampányolt a Gazprommal kötött hosszútávú szerződés mellett, és a háború kitörése óta ez a narratíva még hangsúlyosabb lett, hazánk nemcsak a korábbiakhoz, hanem más országokhoz képest is nagyon sokat fizet az orosz gázimportért.

Forrás: g7.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nem baj!
A hülye maffiahívő azért szavaz ezekre, mert ezt szereti, ezt akarja. Hát akkor fizessünk...
Béla333
Hogy konkrétumokról is szó legyen:

"Korábban már írtunk róla, hogy februárban köbméterenként nagyjából 394 forintos átlagáron érkezett Magyarországra az orosz földgáz. Ez szinte pontosan a hatszorosa annak, amennyit a lakosság fizet ugyanezért, és több mint a hétszerese az egy évvel korábbi szintnek.
...a kormányzati kommunikációban nagyon nagy hangsúlyt kapott az elvileg erre alapozott rezsicsökkentés. Már januárban bemutattuk, hogy a kormány által hangoztatott olcsó orosz gáz csak mítosz, februárra pedig az Oroszországból érkező import ára még a tőzsdei jegyzéseket is felülmúlta."

Lehet cáfolni...
Uriel
Orbán megint hazudott és jól átb@szta a híveit!
A buta paraszt agyhalott orbánista zombik, nem azt hörgik, hogy "brain", hanem ezt: Rezsicsökentés... Hrrrrr...

ychef.files.bbci.co.uk/976x549/p044shpd.jpg
Pálinkás Pál
nem baj...1 millió dögevő,meg 2 millió félanalfabéta szerint ez a jó...
nezelodo
Ez félreértés lehet, a Viktor megmondta, ötödéért vesszük! Ja azt nem mondta, minek az ötödéért, tehát nem hazudott a sikerektől és az olcsó gáztól ájuldozó rajongóinak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.