A javaslat lehetővé tenné, hogy harmadik országbeli, például vietnámi, mongol vagy fillipínó állampolgárok minősített munkaerő-kölcsönzőkön keresztül könnyített úton érkezhessenek Magyarországra, és akár munkavállalási engedély nélkül is dolgozhassanak.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Mert itthon minden 50 év alattinak van munkája? Közmunkás a magyar az ázsiai pedig jól fizetett, szállásolt?
Nessy
Ügyesek ezek a "saláta törvények"! Nem hiszem, hogy a gombnyomogató droidok fel tudnák sorolni, mire is mondtak igent! Az ellenzék, meg vagy tudja, vagy a kutya se foglalkozik a véleményükkel a fene nagy orbáni demokráciában. Ebben is biztos akad egy, két medvecsapda, ami akkor derül ki, amikor részleteiben alkalmazásra kerül.
magyar1
@Nessy: Mindig így volt,még a szoc-ban is, a képviselők csak gombot nyomogattak, érdemben nem igen volt beleszólásuk, most a kapitalizmusban meg főleg nem. A piacgazdaság azt jelenti, hogy mindenben lehet csalni, hazudni, lopni és amit meg tudnak etetni az emberekkel azt bizony lenyomják a torkunkon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.