A 22 éves férfi szóval tartotta az ugrani készülő, 18 éves fiút. 

Karácsony Gergely megköszönte az életmentést Dominiknak, aki segített a Margit hídról ugrani készülő fiúnak

Fotó: Karácsony Gergely/Facebook

Múlt szerdán a Margit hídról akart a Dunába ugrani egy fiatal fiú, de a rendőrök rántották vissza a korlát másik oldalára. Amíg kiért a rendőrség, egy civil is segítette az életmentésben: Fináncz Dominik a rendőrök kiérkezését követően is próbálta nyugtatni a 18 éves fiút.

A 22 éves Dominikot már aznap kereste telefonon Karácsony Gergely – ez derült ki a főpolgármester Facebook-bejegyzéséből. Megköszönte a helytállását, hétfőn pedig a városvezetés nevében egy ajándékot adott át a csókakői polgárőrség tagjának is. 

Beszélgetésünk során elmondta, hogy éppen albérletet keres, úgyhogy, aki szívesen kiadná egy megbízható, életmentő fiatalembernek az egy- vagy másfél szobás lakását, ahová kutyát is lehet vinni, az írjon itt a Facebook-oldalamon egy üzenetet és továbbítom neki

– írta Karácsony a Facebook-oldalán.

Forrás: 24.hu
Fotó: Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Amíg vannak ilyen nagyszerű emberek - és vannak! -, addig senki ne adja fel: mindig tudunk tenni egymásért is, önmagunkért is!
Szép volt, Dominik!
Németh István
Lenyűgöző a hír szalag címe! Tehát a fiúka akkor sikerrel bé esett a Dunába a Margit hídról, mert hogy segítettek neki!! Ezért a a barom kari-geri-faszi-geci gratulál! Ezt nevezem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.