A Délmagyartól már több embert elküldtek, a következő a Zalai Hírlap lehet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Utánnyomáshoz nem kell más, mint egy nyomda. Eddig is csak lemásolták, amit a Lendvay (lásd még KESMA) parancsba adott.
Szép lassan a cselédek is lapátra kerülnek.
Horizont
Kesma...Kesma...de jó nektek. Ja nem!
"a Mediaworksnél megvizsgálják, melyik termékek lennének képesek fennmaradni állami hirdetések nélkül is, tisztán piaci alapon."
"a Mediaworksnél legalábbis úgy kalkulálnak, hogy a következő időszakban kevesebb állami forráshoz jutnak hozzá, mint eddig."
Már bocsánat de dőlök a röhögéstől! hahahahahaha
Hajrá Magyarország, hajrá Kesmások!!!
Nessy
@Horizont: Ha ráérek, sajnálni fogom őket! A KESMA esetében publicisztika nincs, csak az egyen lapok kinyomtatása, más színű fejléccel, hogy lehessen hivatkozni a sajtó "sok színűségére"!
namihami
@Horizont:
"a Mediaworksnél megvizsgálják, melyik termékek lennének képesek fennmaradni állami hirdetések nélkül is, tisztán piaci alapon."
Egyik SE! És ráadásul vége a ""kódexmásolásos"" újságírásnak. Most lesz csak igazi kenyérharc a ""vidéki újságírók"" között.
Néro2
Lehet örülni minden tetves Nagy Orr Bán KESMA-s seggnyalónak. Tudjátok trógerek csak a FIDESZ . Vár benneteket közmunkán a Nemzethy Nagy Magyar agyar valósegggg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.