Az öngyilkossága nem sikerült, de most egyre rosszabbul van.

Romlik az aszódi baltás gyilkos állapota – Vonatnak rohant, miután megölte a lányaitMTI/Mihádák Zoltán

Rosszabbodott az egészségi állapota annak a 46 éves férfinek, aki megpróbált öngyilkos lenni azt követően, hogy egy baltával meggyilkolta saját lányait a láthatás alatt az aszódi otthonában. A férfi a gyilkosságok után vonatnak rohant, aminek következtében súlyos sérüléseket szenvedett, az egyik lábát amputálni is kellett. 

A 24.hu értesülései szerint először még stabil volt az állapota, de a hétvégén romlani kezdett. Emiatt pedig még mindig nem tudták kihallgatni a rendőrök a kettős gyilkossággal gyanúsított férfit.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

A lap információit megerősítette Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője is.

Rosszabbodott az egészségi állapota a férfinek, ezért valóban nem tudták még kihallgatni. A jelenlegi egészségi állapota miatt a letartóztatás tárgyában sem lehet még döntést hozni

– nyilatkozta.

Forrás: 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Engem az érdekelne, hogyan érzi most magát az a bíró, aki megítélte a kötelező láthatást... Az biztos, hogy én egy ilyen teherrel a lelkemen nem tudnék tovább élni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.