Most 90-110 millió forint a tó északi és déli partján kínált nyaralók átlagára. Két év alatt megduplázódott vagy annál is jobban nőtt az ingatlanok kínálati átlagára a Balaton környéki települések többségében, derül ki abból az adatbázisból, amelyet a Világgazdaság számára tett elérhetővé az Ingatlan.com a lap hétfői számában megjelent cikk szerint.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
A bankok annyira keveset fizetnek a betéti kamatok helyett, hogy mindenki ingatlanba fekteti a pénzét vagy földbe. Az ingatlanpiac áll, kivéve csok-sok, de már az is egyre kevesebb.
Pedig ha eszük lenne és elindulna az ingatlanpiac a bankoknak nagy bevétel lenne, sokan csak kölcsönre tudnak lakást venni és kisebb thm-re is nagyobb lenne a forgalmuk. Az ingatlanok hirdetői is több pénzhez jutnának. A sűrű fillér biztosabb mint a ritka forint, a zsidók is ezen az elven gazdagodnak. Megjegyzem: okosabban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.