Szerdától új időszak kezdődik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Így lehet kiherélni egy új technikát...
Emmersson71
"Megbírságolhatják azt, aki nem az új mikromobilitási pontokon teszi le az elektromos rollert vagy a kerékpárt"

Hogyan, mi alapján?!

"A kerületek hatósági szerződés keretében szankcionálják a nem kijelölt helyen letett eszközök után a szolgáltatókat, azok pedig továbbhárítják majd a felhasználókra."

OK, a felhasználó leteszi a Mobi-ponton a rollert, majd lefotózza. Ezután jön egy vicces majom és kibassza az úttestre.
Kit büntetnek és milyen alapon?

A kerékpárok mágneses pontra rögzítettek, így kéne a rollerekkel is! Addig ne álljon le a számláló, míg nem rögzítették a rollert! Utána pedig nehezebb vandálkodni...
namihami
Eddig is így kellett volna! A használók úgy hagyták szanszét, mint eb a ... Sokszor kerülgetni is elég volt. Némelyiket napokig lehetett látni ugyanott.
RonaGyuri
Egy igazán releváns hozzászólás

hvg.hu: „Megérkezett a Mobi, máris háromszáz van belőle Budapesten”

Mint írják „Hamarosan büntetést fognak kapni azok, akik nem az arra kialakított helyre teszik le az e-rollert, bérelt biciklit.”! Ami lássuk be elég érdekes dolog, főleg annak függvényében, hogy hogyan.
A hírről számos portál beszámolt és az olvasók reagáltak is. Az egyik emígyen: „Eddig is így kellett volna! A használók úgy hagyták szanaszét, mint eb a ... Sokszor kerülgetni is elég volt. Némelyiket napokig lehetett látni ugyanott.”!
Igen a hasonlat, igencsak frappáns, s felettébb releváns. Nálunk sokan állampolgári jogként kezelik! S igazán eklatáns példa előttük Orbán viszonya az EU-hoz! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.