Misét tartottak Orbán születésnapja alkalmából a „Hazáért, Népünkért, Vezetőinkért”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Legyen egy nagy ünnep nálatok,,More.. Mindenki álljon ,csak te feküdjél .. Oszt @nyád sírva adj rád a fehér inget,meg a papírtalpú cipőt... ( oszt jó napot )
Dr. Proktor
Lehet bizony, tömegek lelkesedtek Hitlerért és Sztálinért is, de a jó Rákosi elvtársat is milyen ragyogó szeretettel vették körül... ( a seggnyaloncok!)
RonaGyuri
@RonaGyuri: Már megint egy klasszikus vicc jutott eszembe

Háladó szent-misét tartottak Orbán születésnapja alkalmából

„Régi hagyomány itt a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr születésnapján érte imádkozunk” – kezdte a hálaadó misét Osztie Zoltán plébános, aki ha jól révedek azonos azzal a derék csuhással, aki a HírTV hőse volt a Deák téri csatában.
Nos ez a derék jóember elemében volt, olyanokat tudott szólani, hogy
„a miniszterelnök ’fáklyaként világít a dekadens, elkereszténytelenedett Európában’, hiszen a kontinensen már alig maradt olyan vezető, aki a keresztény érdekeket képviselné.”, sőt olyat is hogy: „Orbán Viktornak ezt a feladatot maga Isten szánta, ezáltal lett ő Krisztus követe a népnek”, etc.
Többek között az is elhangzott, hogy: „egy államférfinek példával, hívó szóval, vízióval, pozitív jövőképpel kell elől járnia és tudni kell mutatnia, hogy a kívánt cél merre van és afelé haladnia saját magának is népével együtt. Orbán Viktor pedig kétségkívül számtalanszor elmondta, hogy merre megy Magyarország: előre, nem hátra.”!
Na kérem ennek kapcsán már említettem volt a klasszikus létezőbéli viccet: A Nyugat a szakadék szélén imbolyog, mi meg egy lépéssel előtte! =))
csipetke
Ahogy a cikk írja,orbán fáklyaként világít. Mi meg azért imádkozunk,(néhány millióan) hogy valóban váljon fáklyává, (anyag van hozzá rajta bőven) és szépen lassan hamvadjon el...
csipetke
@csipetke: Mellesleg nálunk pl a nagybetegekért,és a halottakért mondanak misét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.