Április 9-én a Budapest XI. kerületében látták utoljára Á. Mariannát.

Megtalálták a BAH-csomópontnál eltűnt 24 éves lány holttestétMTI/Mohai Balázs

Az index.hu információi szerint április 9-én, szombat hajnalban a nő a Zólyomi útig utazott, melynek közelében az éjszakát egy ismeretlen férfi lakásán töltötte. Onnan másnap reggel szó nélkül távozott, azóta nem hallottak róla.

Május 23-án arról számolt be a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, hogy egy női holttestet találtak a Dunában Dunaújvárosnál – teszi hozzá a hvg.hu.

Idegenkezűség nem merült fel a halálával kapcsolatban. A lap kérdésére a rendőrség közölte: a Duna dunaújvárosi szakaszán talált holttest igazságügyi orvosszakértői vizsgálatának eredménye megerősítette, hogy az elhunyt egy 24 éves budapesti, akit eltűnt személyként keresett a rendőrség.

Az Eltűnt emberekért közösségi oldalon létrejött csoportjában is megosztották a tragikus hírt, miszerint a rendőrök hosszú ideig hiába keresték, május 19-én már csak a holttestét találták meg Dunaújváros közelében. A Facebook-bejegyzésben is azt írták, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Forrás: index.hu, hvg.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Az index.hu információi szerint április 9-én, szombat hajnalban a nő a Zólyomi útig utazott, melynek közelében az éjszakát egy ismeretlen férfi lakásán töltötte."

Na, akkor mégsem a BAH csomópontnál látták utoljára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.