Egymástól független sajtóértesülések szerint ismét blokkolja Magyaroszág az Oroszországgal szembeni hatodik szankciós csomagot, amelyről hétfőn este már megállapodtak az állam- és kormányfők – számolt be róla a HVG.

Orbán ismét a célegyenesben blokkolja az uniós szankcókat Putyin barátja miatt

Most nem az olajembargóval kapcsolatban, hanem azért, mert a vagyonbefagyasztással és beutazási tilalommal sújtott személyek között ott van Kirill pátriárka, az ortodox egyház feje, Putyin elnök feltétlen támogatója.

Korábban már hangoztatta a magyar kormány, hogy ezzel nem értenek egyet, azonban az elmúlt napokban és a csúcstalálkozó kapcsán nem került elő a téma.

Szerdán reggel az uniós nagykövetek azért találkoztak Brüsszelben, hogy végleges formába öltsék a szankciós csomagot, és ebben a vitában jelezte a magyar fél, hogy Kirill nevét szeretné törölni erről a listáról. Emiatt az egész csomag elfogadási folyamata félbeszakadt.

A témában feltette kérdéseit a Kormányzati Tájékoztatási Központnak a lap, amint válaszolnak nekik, frissítjük a cikkünket.

Forrás: HVG

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@KisTehen: Ha ez a hír mégis igaz, ugye le kell törölni a térképről a gazdaállatodat ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 08:51 Jól látod:),de ha megengeded kiegészíteném a szösszeneted:Minden aktuális hatalom ma a földön kiszolgáltatott rabszolgatársadalmat akar irányítani és haszonélvezője lenni.Csak az eszközök és a módszerek,de leginkább a kizsákmányolás mértéke az amiben különböznek. Egy jóléti társadalom nem jelenti azt hogy mindenki jól él.Ahol nyertesek vannak ott vesztesek is!A vesztesek biztosítják a "luxuséletet".
Istenakinincsen
@Málna: ma, 08:48 Össze tudod számolni hányszor csinált O1G segget a szájából pályakezdéstől a mai napig?
Túl sok(k)-szor.
Málna
@Istenakinincsen: De most pont nem. Kitartott amellett, amit mondott. Nem vették komolyan, de majd ezután komolyan veszik.
Istenakinincsen
@Málna: Oké ezt már ismerem.Egy hét-két hét és ismét segget csinál a szájából.Nem baj,mert már tisztán látható,hogy így működik a "politika".
Istenakinincsen
@durbincs: Újraszámlálás?Ugyan minek?Le vagy maradva,te csilletöcskölő bányarém.Még csak most jön a feketeleves te ökör.
Istenakinincsen
@durbincs: Elakadt a lemez?Vagy szerinted ez a szöveg minden cikkre jó válasz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.