Anglia, Olaszország és Németország vár a magyar futballválogatottra a Nemzetek Ligája A ligájában. Anglia ellen, zárt kapus, de 35 ezer gyerek előtt megrendezett mérkőzésen kezdtük a szereplést.

A Magyarország-Anglia meccs kapcsán Orbánék lapja azonnal vállalhatatlanul nyilvánult meg

Az Origo szinte azonnal le is csapott az angolokra, és egyből kiakadtak azon, hogy az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Harry Kane természetesen szivárványos karszalagban lépett pályára a Puskás Arénában.

Kane cselekedete nem lehet más, mint nyilvánvaló provokáció, plusz olyan cselekedet (politikai állásfoglalás), amelyet szigorúan tilt az UEFA.

- jelentette ki az Origo újságírója, aki nem vállalta a nevét.

Majd kitértek arra is, hogy az angol labdarúgó-válogatott tagjai nem hazudtolták meg magukat és a Puskás Arénában – 36 ezer gyerek előtt – megint letérdeltek.

Erre a szánalmas bohóckodásra, amin amúgy ma már az egész világ nevet, nincsenek szavak.

- fűzte hozzá a lap.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Angolok?! Őseik évszázadok során gyarmatosították a fél világot?! Ott gyilkoltak, loptak, csaltak, stb. Angolok? Mára már sokat változtak?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Papuska1
@Yoda69: Egy része majdnem igy van a többi szerintem is marhaság. A genetikai azonosságot Szegedi kutatók állapították meg és tudományosan senki nem cáfolta. Ez egyébként sejthető volt, hiszen, ha egy nép tudatában 800 évig ez él, a világ nagyobb részén Hungary a nevünk és a múltunk tudatos elvétele a célja annak, aki az ellenkezőjét állítja, akkor ez elég jól kikövetkeztethető. Ami tény, a mi országunk alapítói elég fejlett keleti népek szövetségéből származik. A Római birodalmon egy kultúrát értek, ami folytonosan állt fenn és ami ellen ideérkezésünk után egy komoly közel 50 évig tartó hadjáratot viseltünk és később is többször harcoltunk. A származásunkban biztosan volt némi keveredés. Magam részéről, amit biztosan tudok, mivel református vagyok 1640-töl visszakereshetőek a keresztelési anyakönyvek, eddig komoly kutatás után, de szinte minden ősömet tudom. Mivel 1884-ig nem volt polgári házasság, akkor vezette be Wekerle Sándor, és az én vallásomban előtte nem adott össze más vallásúval a pap, a katolikus pap pedig akkor adott volna össze, ha vállalom, hogy a gyerekeim katolikusok lesznek (rezervális), így biztos, hogy 1884 előtt nem volt más a családomban utána pedig tudom, így amit leírtam tények. A többiben vannak bizonytalansági tényezők. Ennél többet sem, kevesebbet sem állítok. Még néhány elődömnél kicsit régebbre is vissza tudok menni. Ezek biztosak, a többit pedig, ha racionálisan elképzelhető, hinni akarom. Ennyi.
Yoda69
@Nyírfa: Csak azert reagaltam ra, mert ezt a ficeret eddig meg nem lattam itt a propin, de a stilusabol itelve ez shikari ujabb alteregoja.
telegdilaci
@kulabombaafityiszre:Nagyon sok bevétel származott ebből a foci meccsből,ezt is az egész Országnak kell kifizetni,Felnőtt Embereket már nem lehet becsábítani egy ilyen Sport eseményre,csak gyerekeket,őket is ingyen,Kifizetődő egy ekkora beruházás kellene még jó pár Stadiont építeni!
Bűnbak
Vállalhatatlanul?! Ki kérte, hogy vállald?!
NKF
Térdepelni a templomba kell! A pályán pedig focizni! A buznyákok meg menjenek a p...ba!
TASzSz
Angolok?! Őseik évszázadok során gyarmatosították a fél világot?! Ott gyilkoltak, loptak, csaltak, stb. Angolok? Mára már sokat változtak?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.