A listára korábban már Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nevét is felírták. Ismét bővítette halállistáját a Mirotvorec, ezúttal Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája került fel a szélsőjobboldali internetes oldal Ukrajna ellenségeit tartalmazó listájára. Az oldalon már több tízezer ember neve szerepel, akikről olyan személyes adatokat is nyilvánosságra hoztak, mint például a születési dátumuk, útlevélszámuk és lakcímük. Ukránellenes propagandista. A Kreml narratívájának terjesztője. Részt vesz az Ukrajna elleni humanitárius agresszióban – sorolja a weboldal a súlyos vádakat Bayer Zsolt ellen. A Mirotvorec „magyar szélsőjobboldali és ultrakonzervatív újságírónak” titulálta a publicistát, valamint Orbán Viktor magyar miniszterelnök „egyik legközelebbi munkatársának és a kormánypropaganda-gépezet egyik kulcsfontosságú szereplőjének” nevezi.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Horizont: Én is támogatom, gyorsan testörököt neki.
justhpeter
Az ultranacionalisták mára már a félkegyelműeket is üldözik ? Elhittek akár bármit is amit ez a féleszű Bayer firkál az Orbán-konda lapjában ? Az hogy a bolond Zsóti kulcsfontosságú lenne Orbán segge esetében elképzeéhető, sajtótevékenység vonalán értemezhetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.