„Miközben Magyarországon az elmúlt hónapokban több tízezer ember dolgozott azért, hogy segítséget nyújtsunk a háború sújtotta Ukrajnának és az ukrán embereknek, addig az ukrán politikusok folyamatosan elfogadhatatlan hangnemben beszélnek Magyarországról, provokálnak minket, hazugságokat állítanak és próbálnak minket befeketíteni” – írta aki szerint „a köszönet hangján egyszer sem szóltak. Mindezek alapján Kövér Lászlónak teljesen igaza van, még akkor is, ha ezen az ukránok felháborodnak. Kövér László többek között azt mondta az ukrán elnökről: „Aki segítségre szorul, az kérni szokott udvariasan. Fenyegetőzni az ember általában az ellenségeivel szemben szokott. Itt van egy személyes, pszichés probléma, amivel én a magam részéről nem tudok mit kezdeni.”Kövér nyilatkozatára a kijevi elnöki hivatal helyettes vezetője reagált :"Sok mondanivalója van annak, aki bűnös. A szamarat a füléről, a bolondot a csevegéséről ismered fel. Hosszú beszéd, rövid ész. "

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
"Sok mondanivalója van annak, aki bűnös. A szamarat a füléről, a bolondot a csevegéséről ismered fel. Hosszú beszéd, rövid ész. "
Őszintén gratulálok ehhez a gyors felismeréséhez a kijevi elnöki hivatal helyettes vezetőjének. Ettől pontosabban nem lehetett volna jellemezni a fideSS-kdnp, a kormány és a NER vezetőit.
CsipkeRózsa
Meglepődtem volna, ha Szíjjártó nem Kövérnek adott volna igazat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.