Az Ukrán Legfelsőbb Tanács elnöke, Ruszlan Sztefancsuk Facebook-bejegyzésben reagált Kövér László magyar házelnök HírTV-nek adott nyilatkozatára.

Magyarország olaj mézeskalácsra váltja az elhunyt ukrán gyerekek lelkeit
Kép: Twitter

Most Mihajlo Podoljak, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója döntött úgy, hogy válaszol a magyar házelnök Ukrajnával kapcsolatos gondolataira. Az ukrán házelnök után Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója is reagált Kövér László HírtTV-nek adott interjújára.

Mihajlo Podoljak Twitter-posztban fogalmazta meg, mit gondol arról, hogy a magyar házelnök szerint az ukrán elnök magatartását az egész világ ámulattal és értetlenséggel figyel.

Podoljak ukrán és magyar nyelven is közzétett bejegyzésében azt írja, az európai család egyetlen problémás országa Magyarország, amely megakadályoz bármilyen reakciót Oroszország rémtetteire Ukrajnában. Szerinte Budapestnek nem kellene kérkednie a kannibál álláspontjával, mivel az ilyen kijelentéseket nem díjazza a történelem.

A kéziratok nem égnek el. Az orosz hóhérok ölnek, erőszakolnak és városokat pusztítanak el

– fogalmaz a tanácsadó, kiemelve, hogy eközben Zelenszkij a népéért küzd, Európa pedig segít neki és lőszereket ad a küzdelemhez. A tanácsadó végezetül azt írja:

Magyarország szándékosan olaj mézeskalácsra váltja az elhunyt ukrán gyerekek lelkeit. Szégyen.

Forrás: Index

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@jesz: Akkor ezek a gyerekek unalmukban halnak meg, és menekülnek a halál elől? A civil halottak és sebesültek között gyerekek is vannak szép számmal Vagy ők nem számítanak, "nem kell őket belekeverni"!
kereső
---@jesz: A gyerekeket nem kellene belekeverni. Te tényleg ennyire stupid cagy? MSoga nem olvastam tőletek, hogy putyin éves takarodjon ki Ukrajnából, vigye haza a hordáját- csak usa, meg zelenszkij, meg a nyugat. Tipikus áldozathibáztatás- a gyermek áldozatok meg valósak/bár csak becslések- mert nem tudni, hányan haltak meg Mariopul szinházának romjai alatt, nem tudni, hányan fekszenek még mindig az el nem takaritott romok alatt. De ne "keverjük bele a gyerekeket".Késő- putyin és barbár hordája már belekeverte, ahogyan a két éves, a 9-10 éves lánykákat is, akiket többszörösen megerószakoltak és utána legyilkoltak.
vacsi
"az európai család egyetlen problémás országa Magyarország, amely megakadályoz bármilyen reakciót Oroszország rémtetteire Ukrajnában. "
Konkrétan mit akadályoz meg Magyarország?
Ami meg az ukrán gyerekek lelkét illeti: Magyarországnak semmi köze hozzá; ha nem veszi az orosz olajat, akkor veszi az EU, hogy a gazdagoknak ne adják el... A napokban az a széltoló nő erről nyilatkozott.
namihami
Hogy az olaj nem apadhat el? Legyen az ára akármi?
Logikus! A fideszelit zöme MOL részvényes is! És a haszon (nekik) már nem mérhető gyerekek életébe.
justhpeter
Mostanában folyton émelygek, nem akar a kaja bennem maradni, amikor a fideSS-kdnp képviselői és támogatói a kereszténységről és az erkölcsről pofáznak.
teuton
@vacsi: Te tenyleg ilyen hülye vagy, es mellette meg analfabeta is?
NEM von der Leyen nyilatkozta amit neki tulajdonitanak, hanem csak rafogtak.
Aztan arrol is meselj, mennyit fizet pontosan MO az orosz gazert es olajert?
Esetleg arrol is tudnal valami ostobasagot hazudni, hogy miert MO-on a legmagasabb Europaban az inflacio, ha olyan olcso a gaz+olaj, meg arstoppos a benzin+elelmiszer?
Miert kerül Europa mas orszagaiban kevesebbe az ellemiszer (a fizeteshez szamova kb. HARMADABA-ÖTÖDEBE!), mint MO-on?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.