Kiszálláskor nem vették észre, hogy a járműben van még valaki.

Négyéves lányt felejtettek a kisbuszban, életveszélyes állapotban szállították kórházba

Fotó: OMSZ

A szoljon.hu értesülései szerint egy gyermekeket szállító kisbuszban maradt egy négyéves lány Tomajmonostorán kedden a reggeli órákban. A leszálláskor nem vették észre, hogy a járműben van még valaki, ezért csak délután találtak rá.

Csép Vivien Dorka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője elmondta:

– A mentők a helyszíni ellátás után egy négyéves kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

A nyomozók egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség egyéb információt egyelőre nem adott.

Címlapkép: OMSZ

Forrás: Szoljon.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""...egy ötvenhat éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként...""
Vajon akivel utazott egy 4(!) éves kislány, az szellemi fogyatékos lehet? Nem tűnt fel a kicsi hiánya? Esetleg aki rábízta, az nem tudta, kire bízza a gyerekét?
vacsi
Ebben az a legszörnyűbb, hogy 3 éves kortól kötelező az óvoda. Azokban a falvakban, ahol nincs, gyakran ilyen félhülyékre bízzák az óvodások szállítását. Ráadásul ezek szerint a gyerekeket csak a sofőr szállította, óvónő nem volt velük, aki ismerte volna őket, és aki a szülőktől átvette volna a gyerekeket. Mert a sofőrnek NEM EZ A DOLGA!
namihami
@Horizont: Bocs, de ebben a magyar ""közlekedési morálban"" (mégha falu vagy kisvárosról is van szó) az a szerencsétlen sofőr épp elég hülyével lehet körülvéve. Az a sofőr örül, ha baleset nélkül le tudja a szállítást, ne tegyünk még rá mást is. A kisérő feladata lenne a ""darab-darab"" (bocs) ellenőrzése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.