Több helyen még a pár nappal ezelőtti felhőszakadások miatt vannak lezárva útszakaszok.

Az Útinform vasárnap (június 12.) reggel 7:57-kor kiadott összesítése szerint a következő a helyzet az utakon:

- A 3-as főúton, Novajidrány belterületén felborult egy személyautó. A 231-es km-nél a fél útpályát lezárták.

- Siófokon, a 7-es főúton, a Viola utcánál egy személyautó oszlopnak ütközött. A 107-es km-nél félpályás lezárás mellett helyszínel a rendőrség.

Balesetekkel, lezárt útszakaszokkal indult a vasárnap

Beszakadt úttest Kaposszekcső határában 2022. június 10-én. Ideiglenesen lezárták a 611-es utat a település és Dombóvár között, mert a június 9-én lezúdult eső miatt az út 4-es kilométerénél beszakadt az úttest

Fotó, címlapkép: MTI/Varga György

- A 25-ös főúton, Ózdon a Csépány úton egy személyautó kerítésnek hajtott. A 66-os km-nél egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

- A 4-es főúton Fegyvernek átkelési szakaszán, a 128-as km-nél körforgalmú csomópontot építenek, a fél útpályát lezárták. Nappal jelzőőrök, éjszaka pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat, napközben jelentős torlódásra készüljenek!

- A Dunakanyarban, a 12-es főúton Nagymaros és Zebegény között az elmúlt napokban, a hirtelen lezúduló csapadék miatt nagy mennyiségű sár és hordalék került a burkolatra, ezért a 18-as km-nél a főutat lezárták. A 7,5 össztömeg alatti, illetve a 2.8 m-nél alacsonyabb járművekkel a Kóspallag és Márianosztra közötti összekötőúton kerülhetnek. Az ennél nehezebb gépjárművekkel Hont felé, Kemence településen keresztül juthatnak el.

- A 74-es főúton Győrvár térségében, a 64-es km-nél a nagy mennyiségű sárelöntés miatt a fél útpályát lezárták.

- A 611-es főúton Kaposszekcső belterületén, a 4-es km-nél a korábbi hirtelen lezúduló csapadék miatt megrongálódott a burkolat. A főutat lezárták, a forgalmat Dombóvár illetve Nagyberki felé terelik.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.