A Hír TV után újabb fideszes tévében folytatta az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos agymenését Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

Nógrádi György: „Ezt a háborút az ukránok kiprovokálták”

Ezúttal a TV2-n tartott kiselőadást arról, hogy a mezei hírfogyasztók csak féligazságokkal találkoznak. Azzal kapcsolatban, hogy ártatlan emberek sokasága hal meg Ukrajnában, Nógrádi úgy vélekedett, ez azért van, mert (a saját hazájukat védők – a szerk.) ezek képesek lakótelepekről is lőni.

Nógrádi György nem hagyta ki az interjúból Amerika vélt vagy valós szerepét sem, majd az ennek kifejezetten örvendő műsorvezető rá is kérdezett, hogy itt most ki harcol valójában ki ellen. A választ ugye kitalálják, Nógrádi is a kormány narratíváját tolta: szerinte ez egy orosz-amerikai háború.

De a legérdekesebb mozzanat talán az volt, amikor a szakértő kerek perec kimondta:

Ezt a háborút az ukránok kiprovokálták.

Ez a mondat 02:20-tól hallható:

Forrás: tv2.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Valami kitüntetést kellene már adni ennek a jóembernek, aztán érdemei elismerése mellett elküldeni a búspichába. Már csak azért is, mert odavaló. Ha nem érződne minden szavából a mérhetetlen szervilizmus, azt hinnénk szehény vén marha meggárgyult, ám annyiora nem bolond, hogy ne tudná milyen és mekkora baromságokat beszél.. Agyi kapacitása és erkölcsi állapota alapján már régen miniszter is lehetne egy Orbán-kormányban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
zapádfaszát gyuribazmeg.
ez része a grítreset folyamatnak.
arró perszehogy nem szabad beszélni, mermég valakik megsértődnek.
namihami
Ehhez képest a Füttyös Gyuri akadémikus volt.
És az még mellé jóakaratú is...
namihami
@KisTehen: És aztán, persze pusztán a béke fejében, jöhet mondjuk Vas megye, aztán Tirol, Berlin (persze---csak az orosz szektor), Párizs és végül Madrid külső kerületei?
Mi az, hogy a ""béke fejében""? Ismét jön a ""békeharc""? Aztán a Békekölcsön és társai? Reggelente beülünk majd egy kevés Szabad Pravda félórácskákra?
Valahol tudatosulni kellene már, hogy Ukrajna egy független ország. A Putyuli álmodik egyet és elkezdhet lecsípegetni a környező országokból? Csak mert? Akkor a következő legyen mondjuk Debrecen? Oké, de a Kósát és a mami disznófarmját is vigye, ha már pont ez kell neki.
namihami
@KisTehen: ""A Hír TV után újabb fideszes tévében folytatta az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos agymenését Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.""
Na, iscsoráz: Tv2 és Nógrádi!
Te olvasod is a cikkeket és a kommenteket vagy csupán válaszolsz rá? Pl ezesetben melyik a kettő közül a liberális? Bár az ""efftárs""---mára NERtárs, még stimmelne.
namihami
@KisTehen: A jelek szerint nem csupán olvasási gondjaid vannak, de szövegértelmezési is.
A ""béke fejében"" kifejezés édes anyanyelvünkben azt a fordulatot is jelzi, hogy a béke érdekében, a béke céljára.
Ez egy magyar-magyarnak nem megugorhatatlan feladat. Téged pedig ingyenesen is oktatunk, tanárikar szinten.
""Én a határontúli igazmagyarokat(??) fogom, Nem középiskolás fokon, Taní-tani!""
Libbantölő
Fáj az igazság faszgeci buzeráns, pöcsömpeller? Kiprovokálta! Megdöglenek! Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.