Nem volt túl bölcs ötlet az akció.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a fonyódi rendőrök zaklatás és más bűncselekmények elkövetése miatt indítottak eljárást egy erőszakos bűncselekmények miatt bűnügyi felügyelet alatt álló férfival szemben. 

Nekihajtott a körzeti megbízott házának, majd felhívta és veréssel fenyegette a karádi férfi – persze, hogy elkapták a rendőrök

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A közlemény szerint június 11-én este 19 óra körül a járművezetéstől eltiltott férfi egy autóval egy karádi családi ház falának hajtott. Ezután felhívta az ingatlan tulajdonosát – aki történetesen a Fonyódi Rendőrkapitányságon dolgozik rendőrként –, és akit korábbi intézkedése miatt becsmérelt és sértegetett, majd pedig veréssel is megfenyegetett telefonon keresztül.

A férfit a fonyódi rendőrök június 12-én este a Nemzeti Védelmi Szolgálat segítségével és a Készenléti Rendőrség közreműködésével fogták el, és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra. 

A 29 éves karádi lakost őrizetbevétele mellett zaklatás bűntett, becsületsértés vétség, valamint járművezetés eltiltás hatálya alatt bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók a közlemény szerint.

Forrás: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Pálinkás Pál: Ha ő is és az ügyvédje is fideSS-szavazó, tuti hogy kijön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.