A miniszterelnök-helyettes az angol-magyar meccs eredményét, saját kampányukat és az ellenzék szerinte elkövetett hibáit, a Kirill pátriarka személye körül kialakult vitákat és a KDNP jelenlegi helyzetét is elemzi a Sprit FM adásában. Egyházi iskolákból nagyon sokan jönnek a KDNP-be, ami az elnök szerint az „egyetlen párt, amelyik minden programpontját megvalósította,” példaként a családtámogatást vagy a mindennapi tornaórát említve.„A Fidesz egy nagyon tiszteletreméltó változáson ment keresztül: egy liberális pártból egy keresztény demokrata ihletettségű nagy gyűjtőpártig. A KDNP egy jottányit sem változott” – fogalmazott Semjén Zsolt. Pártjukat, mint említette, két koordinátarendszerben kell pozícionálni: egyrészt van egy oldal, akik a hagyományos értékrendet támogatják, és egy velük szemben álló csoport, akik ezeket tagadják. A másik szempont viszont a munka-tőke koordinátarendszere, amiben ők „mérsékelt baloldaliak,” hiszen a munkát helyezik a tőke elé.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ebben igazad van. Egy semmirekellő, nulla támogatottságú, szégyenkeresztény pártocska.
CsipkeRózsa
Legalább Semjén dicsérje meg a pártot, kívülálló úgysem teszi.
Nessy
Egy saját jogon soha parlamentbe nem jutó fidesz mellékpárt, a frakci tagok sem mind KDNP-sek. Vannak páran, de akkora szájuk van, mint a Bécsi kapu! Hűségesen megismétlik Orbán szövegét, éjfélkor benyújtanak a fidesz helyett törvény javaslatokat, frakcióként minden megilleti őket! Logikus, hogy ami csak papíron létezik, annyit változik, amennyit a fidesz diktál! Azaz semmit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.