Úgy néz ki, a balatonlellei Pötyi megtalálta a tökéletes megoldást arra, hogyan lehet kicselezni a hatósági árazást, és a vendégek segítségével beszerezni az olcsóbb  alapanyagot.

Így cselezik ki Orbánékat és a boltokat – vendégeikkel vásároltat hatósági áras élelmiszert egy balatoni hely

De mi is az a Pötyi? Elmondásuk szerint Balatonlelle legjobb hangulatú, megújult pubja.

Megvannak a Pötyi finomságai?!

- tette fel a kérdést a Facebookon az étterem vezetősége, majd elmondták, hogy ezek elkészítéséhez rengeteg lisztre van szükségük, azonban a mennyiségi korlátozás az útjukba áll.

Orbán Viktor a Facebook oldalán jelentette be januárban, hogy 6 élelmiszer árát állítják vissza a 2021. októberi szintre, ez azonban egyből beindította a felvásárlási hullámot, annak ellenére, hogy csak magánszemélyekre vonatkozott.

Így cselezik ki Orbánékat és a boltokat – vendégeikkel vásároltat hatósági áras élelmiszert egy balatoni hely

Sok bolt azonban arra panaszkodott, hogy az éttermek sok esetben nem számlára veszik az alapanyagot, hanem magánszemélyként, így nyomott áron juthatnak hozzá. És ekkor jött a mennyiségi korlátozás.

Az élelmiszerárstop hatálya alá tartozó tartós élelmiszerekre vonatkozóan mennyiségi korlátozást vezet be februártól a Lidl Magyarország

– derült még ki január

legvégén, eszerint a maximálisan vásárolható mennyiség, vásárlásonként búza-finomlisztből maximálisan 10 kg vásárolható.

Bízunk benne, hogy a Mi tökéletes vendégkörünk, azaz Ti tudtok segíteni ebben Találkozzunk hétfőn (06.20) 15:00-kor a balatonlellei LIDL-nél és csinálunk egy közös bevásárlást!

- írta Facebook oldalán a PÖTYI – The Life. 

Cserébe pedig 10 darab Pötyi shot-ot kap mindenki, aki elmegy velük. Az azonban nem egyértelmű, hogy ez csak egy marketing fogás, vagy valóban megéri a 15 forinttal olcsóbb lisztért 10 darab Pötyi shotot adni, amikor az éttermi beszállítók korlátlan mennyiségben tudnak lisztet szállítani. 

Az eseménnyel kapcsolatban kerestük a Lidl magyarországi képviselőjét is, amennyiben válaszolnak, cikkünket frissítjük.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@KisTehén: 11:59, a te orbnánod baszott volna ki a Lidlivel te nyomorék marha. Meg amúgy mindenkivel, mert a bótosok a többi cikk árát emelik, hiszen eszükbe sincs ingyen dolgozni természetesen, csak azért mert a viktátor stadionok ezreit építtette, miközben az Eus segítséget mind ellopta, na de a magnyug kasszát is emlegessük fel, mert nem kevés az a 3000 milliárd sem. Sebaj, nem irígylem a fideszszarhátat a fidesznyuggerektől, egyenek sokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@KisTehen: Mi van kisiskolás:: nem kéne tanulnod a szövegértést?!
balos
@Maccska: Az meg van,hogy 1 elitélt fideSSes polgármesterribanc indulhat a polgi választáson?
Gyurka80
@kulabombaafityiszre: TE adtad oda és nem elvették!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: június 20., 15:49
Gondolom azzal tisztában hülyegyerek vagy miért nem?
kulabombaafityiszre
@Gyurka80: június 20., 23:41
Látod milyen gyökér vagy.azzal a fenyegetőzéssel zsarolták az embereket,hogy nem kapnak állami nyugdíjat ha nem lépnek vissza.tiszta maffia módszer volt.Mos én nyilatkoztam és nem léptem vissza.
Így a 75%állami és 25% magán nyugdíj helyett kapok majd 100% állami és 25% magánnyugdíj pénzecskét.
Gyurka80
@kulabombaafityiszre: Ahogy elképzeled hülyegyerek.Rosszul tudod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.