Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője a parlamentben szembesítette Orbán Viktort azzal a kijelentésével, hogy "ha jó vagy valamiben, kérd meg az árát".

Orbán Viktor megvédte a saját béremelését, és elsorolta, miért szolgált rá

A miniszterelnök egy gazdasági fórumon dobálózott ezzel az okossággal, Jakab pedig megpróbálta ellene fordítani. Felszólalásában úgy fogalmazott,

míg a melósok, tanárok, tűzoltók stb. nem jutnak egyről a kettőre, addig Orbán Viktor száz százalékos béremelést szavaztat meg magának.

A miniszterelnök válaszában először felidézte, hogy az ellenzéket rendszeresen "elfenekelik" a választók (Jakabot különösen), és a Jobbik nem szavazta meg többek között a nők 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjazhatóságát sem. 

Ami a miniszterelnöki fizetést illeti, ön is tudja, hogy azt a parlament határozza meg. A magam részéről eddig is elfogadtam a parlament döntését, és ezután is el fogom fogadni

- mondta Orbán Viktor, majd hozzátette: kivárta a sorát. Végül sorolta, miféle eredményeket ért el pártja 12 év kormányzás alatt.

Forrás: Facebook

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kormanyos63
@Gyurka80: A miniszterelnök elvtárs NEM érdemelte meg a tiszteletdíjának a duplára emelését, ez nem is kérdéses!
Egy ótvar szar embernek tartom, aki semmit sem tett Magyarország felemelkedéséért!
Orbánpatkány minden idők legaljasabb, leghitványabb, és legkorruptabb magyar politikusa!
A történelem szemétdombján fogja végezni, annak is a legalján!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludmilla
azt sem érdemelte meg,amit kapott ez a féreg
kisfalud
@Ludmilla: Kegyed csak nem sajnálja a bérből és fizetésből élő kisembertől azt a kis alamizsnát, amit a jószívű kétharmad az ő jólétük fejében felhatalmazásával megad neki?!
Ludmilla
@kisfalud: sőt,kevésnek találom :-)
Néro2
Ha már rászolgálás : Na de bíró úr 5 év? Bíró :Mondom kötél.
kisfalud
@Ludmilla: Nem kell keveselleni, még a bólogatásunkra sem tartanak igényt, mert már intézkedett a pótlásról pénzügyminiszter, akár keveselli akár nem! Csak az ÁFA-ból 2000 milliárd növekményt terveztek be ez évre, ami az inflációnak köszönhetően be is folyik. Ebből következően hitelesek a kormány infláció ellenes intézkedései? Önmaga ellen csak nem harcol és nem vonja ki a hüvelyéből a fakardját a mi vezérünk!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.