Az AMFI Alsóörs adott helyet júniusban az Egyházi Könnyűzenei Találkozónak. Itt találkoztam a keresztény zene egyik képviselőivel az AcCordis zenekarral. Régóta komolyabban is foglalkoztat a keresztény zene. A keresztény zene, mely nem csak liturgiákon szólal meg, nemcsak templomokban hallhatjuk; ott van mindenhol. Tavaly egy Gospel koncert kapcsán (Gyémánt Gospel kórus) tapasztalták többen meglepődve, hogy műfajtól függetlenül a világ legnagyobb zenészeitől sem áll távol isten dicsőítése, sőt... Említhetnék sikeres magyar előadókat, akik szívügyüknek tekintik a keresztény könnyűzenét, de valahogy még sincs ennek igazán "hangja", mind a világiak, mind a keresztények közül sokan gondolják úgy, hogy a keresztény zene erősen kötött műfaj. Ez nem igaz, sőt én úgy gondolom, a keresztény zene az, mely ledönthet falakat, melyek a világi emberek és a keresztények közt állnak

Forrás: magyarzene.eu
Feltöltő: Maralex
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Hát biztos van aki hisz a keresztényi zenében és szeretetben,de ebben a karpaszómányós kuplerájban még a csirája sem szerethető!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.