Mindenekelőtt tüntessük el a szótárból azt az epitheton ornanst (állandó díszítő jelzőt), hogy "háborús infláció". Ez a kormány(fő) pimasz hazugsága. Ugyanis a környező és nem környező országokban is érezhető az orosz agresszió hatása, ám az infláció alacsonyabb, kivéve a balti államokat, de egyfelől ott nem volt olyan árbefagyasztás, mint nálunk, másfelől sokkal inkább érintettek a háború által, mint mi: nekünk például egy vacak orosz enklávénk sincs, hacsak a kémbank és az SZVR/FSZB/GRU, (szűzek számára: az orosz hírszerzés) szívesen látott, hazánkban állomásozó sűrű csapatai nem minősülnek annak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
És még milliárdokat is keresnek ezen ezek a kontár, hazaáruló tetvek.
A Málna és ómió félék meg leszarják, mert ,,forintból élnek"
Ezek ennyire kártékony idióták. Nem is értik mi történik körülöttük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
javaslom fideszéknek,hogy ebben a nehéz helyzetben államosítsák a boci és veröce félék privát vagyonának az 50% át ,mert ök megbíznak bennük és jó szívvel adnák!
csak úgy....
-aztán a következö dübörgésnél visszakapnák. ;)
nemkati
Senki ne csodálkozzon, ha holnap zárolják a deviza számlákat. Háborús vészhelyzet van, a kormány erre is adott magának felhatalmazást.
Clavigo
@KisTehen: Ma délelőtt..420- as eladási ár a raifes...- bankban... Ökrök vagytok.
csak úgy....
@nemkati: ez föleg a ragaszkodó hívek számára lesz borzalmas,ha csak nem vetik be itt is a kubatov listát..
nemkati
@csak úgy...: Ahogy az extraprofitadónál is lehet nekik válogatni, úgy azok között is, akiknek a megtakarítását el akarják venni. Most aztán tényleg mindent vinniük kell, ami nincs lecsavarozva. Bár, annak sincs akadálya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.