Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth rádióban azt állította, hogy csakis a baloldal és nyugat-európai szövetségesei tesznek keresztbe a béremeléseknek.

Vadai Ágnes keményen üzent Gulyás GergelynekFotó: Vadai Ágnes (DK), az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának alelnöke nyilatkozik a sajtónak a testület zárt ülését követően az Országházban 2022. február 25-én. Az ülésen honvédelmi és rendvédelmi vezetők adtak tájékoztatást az Ukrajnában kialakult helyzetről. MTI/Balogh Zoltán

Miután minden olyan kérdésben, ahol eddig viták voltak, a bizottság álláspontját elfogadtuk, ezért úgy gondoljuk, hogy a technikai lezárása van csak hátra a megegyezésnek és utána a megállapodás aláírható

- fogalmazott Gulyás Gergely.

Azt mondta, az ügyben szakmai egyeztetés és politikai vita van. Az utóbbit az okozza, hogy Magyarországon a baloldal és nyugat-európai szövetségesei nem szeretnének semmiféleképpen megegyezést. Nem támogatják, sőt tesznek is azért, hogy a magyar pedagógusok ne kaphassanak béremelést, hiszen uniós pénzek között található az a forrás is, amely pedagógusbérekre lenne fordítható. Továbbá az egészségügyi béremelés fedezete is a helyreállítási alap költségvetésében van

- tette hozzá.

Gulyás Gergely megjegyezte, ezt felelőtlen magatartásnak tartják, és azt kérik, hogy

azok a baloldali európai parlamenti képviselők, akik havi ötmillió forintot keresnek, ne azon dolgozzanak, hogy a pedagógusok és az orvosok ne kereshessenek többet Magyarországon.

Vadai Ágnes most közösségi oldalán üzent Gulyás Gergelynek.

Gulyás miniszter úrnak: Tessék szépen visszavinni a pénzt a magyar költségvetésbe és akkor lesz forrás fizetésemelésre! Lehet szólni a haveroknak is!

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kedves Vadai Ágnes !!! Nagyon szépen megkérünk ne alacsonyodj le egy ilyen kretén buzi alsó szintjére ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Kedves Vadai Ágnes !!! Nagyon szépen megkérünk ne alacsonyodj le egy ilyen kretén buzi alsó szintjére ...
teuton
@volvós: Csaj az igazat mondta! Ha alapitvanyok, templomok, autopalyak, stadionok meg sok mas egyeb ertelmetlen penzszoras helyett -az ellopott penzekröl nem beszelve!- a költsegvetesben maradt volna a penz es az EUs milliardok, akkor mar mindenkinek dupla fizetese lehetne!
Gazella
@teuton: volvos ugy ertette, hogy szemely szerint nem kell vadainak lealacsonyodnia az o mar mint kurvany intelligencia szintre.
Nessy
Ha pártunk és kormányunk a kormánypropaganda helyett az eddig elszórt, lenyúlt pénzeket adná elő, hatásosabb" előadás" lenne, nem volna probléma a béremelés! Nem a sajátjukra, hanem az oktatás, egészségügy, szociális ágazat, nyugdíj területére gondoltam elsősorban!
justhpeter
Az ellenzék 12 év utáni kómából ébredezve megszólalt Vadai szájával. Szavazóik a csalódott fradi szurkolók mobatára gondolnak, csak nem ordítják, hogy "kurva kevés".
tudode
Minek a teflonarcú őfélesége alárendeltségébe tartozók fő feladata a szerecsenmosdatás, a pénz beszél, a kutya ugat akkor is ha hosszúlejáratú kölcsön, vagy a nehezen dolgozó kisemberek adóforintjai, hiszen ellenzékben még arról nyilatkozott, hogy program az nincs amikor 270-nél aggódalmaskodott, hogy BEDŐL A FORINT, vagy Kálmán Olgának
.
----- Egyenes Beszéd, Orbán Viktor nagyinterjú, Kálmán Olgával, 2007
www.youtube.com/watch?v=X9RZkWo9UvY&t=112s
-----------------
..
-----Orbán Viktor a Mokkában (2008. október 22.)
www.youtube.com/watch?v=7pb4D6bBtdc&t=48s
------------------
.
Családi körben sem lehet különb, de egy országnak az Isten verése!
..
----- Lévai Anikó: Van úgy, hogy agyon tudnám csapni Orbánt
www.youtube.com/watch?v=BG9VdHjsEq8&t=21s
---------------------
.
Óva intette még ellenzékben az utcai harcos első titkárnője az országot ezektől a félművel kaparkurta parasztoktól (elnézést a földművelőktől)
.
---- Orbán Viktor első titkárnője nyilatkozott
civilhetes.net/velemeny/orban-viktor-elso-titkarnoje-nyilatkozott
.
""""Az Isten óvja meg tőlük Magyarországot!""""
.
Lakva ismerszik meg még az is, aki akkora svihák, hogy hasonló még nem született meg, őfélesége az ellenzékbe beépített, arra vállalkozókkal tizedeli az ellenzéket, mint pl. a kisgazdákat, az mdf-et, és többieket!
.
Olyan lett az ország mint egy elszabott gatya, senkire sem jó, melynek következtében majd ha rossz időben rossz helyen lesz a győzelmi kényszerrel, és egyéb nyavajável megvert, ÚJRA LEHET KEZDENI FELÉPÍTENI A IV. MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT, mivel beharangoztak
.
""""a III. Magyar Köztársaság Élt:1989.10.23 12:00:00-tól 2011.12.31 23:59:59-ig...
.
Ez PISZKOS MELÓ VOLT!
Yoda69
Gulasnak olyan vastag bor van a pofázmányán, mint a rino seggen, csak nem olyan szaros.
O1G pont akkor emelte duplájára, közel 5 millió forintra a saját fizetését, amikor bejenetette a pedagógusok nem számíthatnak idén több emelésre, hiszen mar megkaptak a 10%-ot (amit el is vitt az infláció). Ezt fejelte meg az egyik fideSSes malemuk (a neve nem ugrik be, hiszen egy jelentéktelen faszrol van szó), hogy a tanároknak ott van 3 hónapos szabadság, úgyhogy csak ne pattogjanak.
Ezeket a tényeket valahogy elfelejtette megemlíteni gulas rejszfuhrer.
ómió
Pedig, hát, Vadai efftársnő is szívesen keresztbe tesz! Ahol csak módja van rá!
Gyurka80
@volvós: Vaddisznó ági szólhatna a haverjainak is akik szétlopták az országot, tegyék vissza a pénzt! Az, hogy csődbe vitték az országot a mi felelősségünk miért választották meg őket, mert ők "nem értettünk hozzá" mondták.
Gyurka80
@volvós: Idióta vagy, nem foglalkozom veled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.