Csodás, felemelő, végre. Pénzkidobás, cirkusz, rongyrázás. Az utóbbit vallja az az olvasó, akinek a leveléből közlünk részleteket. A „kenyeret és cirkuszt” politikáját felismerték már az Ókorban is, ma pedig követője akadt Magyarország valaha volt egyik legcinikusabb kormányának és annak vezetőjének személyében. Minden korábbinál nagyobbat, látványosabbat akar a nép. Dehogy a nép akarja! Szemfényvesztő kormányunk rázza a rongyot, tolja a gumicsontot, hogy lehessen egy újabb ízléstelen milliókba kerülő giccses felvonulásról csámcsogni, ahogyan ez sikerült tavaly. Holott az országban komoly gondok vannak: az elszálló infláció, a romló egészségügyi rendszer, a magára hagyott oktatás, a szegényedő középréteg, a mélyszegénységben magára hagyott millió honfitársunk. Nem beszélve a szomszédban zajló háborúról, amely kapcsán úgy viselkedik a rajtunk uralkodó hatalom, mint ha a Haza ellensége lenne. Szövetségeseinkkel folyamatos harcban állunk, míg a szövetségeseinket támadókat...

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
Semmi ok az ünneplésre és a pénzszórásra...már 12 éve.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
T-Boly
@Shikari: Miaz,hogy " ismerjük" ?
Ne használj itt fejedelmi többest te szikkadtsegű buzi !
T-Boly
@Csizmás Kond: Hülye vagy te baszd meg ! De ám nagyon !
Mi több sötét ,mint a Radványi Kerekerdő !
Takarodj a fajtádhoz a Dák birodalomba ! Ami még most is csak cigányokból állna. ha lenne. A vajdánkat vidd magaddal és nyelezd be !
T-Boly
@Mirabilis: Ennek kurvát ? Egy rühes,nyűves,döglött vaddisznót ! Azt igen !
Jozefina
Salgótarjánban lemondták a tüzijátékot!!! Meglátszik, hogy ott szociálisan érzékeny vezetés van!!!
„El kell mondjam, hogy az augusztus 20-i tűzijáték évek óta kérdésként merül fel köreinkben a környezettudatosság miatt is. A robbanószerekben mérgező vegyületek, egészségkárosító anyagok vannak, emellett a felszabaduló gázok erős környezetszennyező hatással bírnak. Mindannyian tudjuk azt is, hogy számos háziállat, kisállat szenved el komoly traumát a tűzijáték rövid időtartama alatt, és akkor még a környékünk vadvilágáról nem is beszéltünk”
444.hu/2022/07/19/salgotarjan-lefujta-a-tuzijatekot-inkabb-katasoknak-es-a-rezsiarak-miatt-bajba-jutottaknak-nyujt-tanacsadast
Talán orbán néha legalább elgondolkodhatna ezen és ehhez hasonló felesleges közpénz herdálásokról is!!!
magyar1
A pécsi vagy a szegedi klinika rendbehozására vagy a kecskeméti megyei kórház régi szárnyának felújítására kellene inkább ezt a rengeteg pénzt elkölteni. Hogy mernek pazarolni???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.