Az eurót péntek esti 405,04 forinton jegyezték, a hétfő reggeli devizapiaci nyitáskor viszont már 406,00 forintos szinten állt az európai közös valuta.

Gyengült kissé a forint hétfő reggel a főbb devizákkal szemben a péntek esti árfolyamához képest a nemzetközi devizakereskedelemben – olvasható az MTI hírében.

Mélyrepüléssel kezdte a hétfőt a forint

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Az eurót a péntek esti 405,04 forint után hétfő reggel hét órakor 406,00 forinton jegyezték, a dollár jegyzése 398,20 forintról 399,98 forintra ment fel, a svájci franké pedig 406,07 forintról 408,75 forintra emelkedett.

Hétfő reggeli jegyzésén a forint az egy héttel korábbi kezdéshez képest 1,5 százalékkal áll gyengébben az euróval, 4,3 százalékkal gyengébben a dollárral és 2,3 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben. A hó eleji kezdésnél 2,4 százalékkal áll gyengébben a forint az euró, 5,8 százalékkal gyengébben a dollár és 3,36 százalékkal gyengébben a svájci frank ellenében.

Forrás: mti.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Pillanatok alatt úgy felkúszott, mint az orbán fizetése. Jó magasra! Egyik sem jó nekünk.
ómió
Ezt a "meglepit"! Gyuri gazdiék ismét "belehúztak"!
human
@ómió: Bizonyíték? A kormány miért nem buktatja le őket? Orbán összedolgozik Sorossal?
Toller Béla
A forint nem egy személy ! Jó, van abban költői kép, megszemélyesítés, amikor mélyrepül, akkor egy galamb, vagy zuhanóbombázó, de amikor benéz a léc alá, amikor bal lábbal kel fel, amikor morcos, amikor nem tudja mit tegyen ...szóval, azért ez a forint egy fizetőeszköz, az értékét a piac eléggé meghatározza, hozzáértő egyének egész jól tudnák kezelni, irányítani értékének az alakulását. Szóval, nincs önálló akarata, vagy viselkedése ! Nehéz ezt megérteni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.