Az Országgyűlés által elfogadott, a kisadózó vállalkozók tételes adójáról szóló törvényt ma aláírtam – közölte Facebook-oldalán Novák Katalin köztársasági elnök.

Novák Katalin aláírta a katatörvényt

Alaposan megvizsgáltam és megfontoltam az elfogadott törvényt, ahogy a hozzám érkezett észrevételeket is. Olyan okot, amely miatt az Alkotmánybírósághoz kellene fordulnom, nem találtam. A törvényhozói szándék, a változtatás célja aligha vitatható – írja Orbán hű embere.

Érzékelem ugyanakkor a felháborodást. Azt, hogy sokak számára nehézséget jelent majd az új helyzethez való gyors alkalmazkodás. Megértem, hogy kérdéseik vannak. Helyesebb lett volna, ha a módosításokról érdemi egyeztetés után születik döntés. Gyors változtatás esetén is elvárható, hogy a Kormány megfelelően segítse az érintetteket.

Novák azt írja, megbeszélést folytatott a kormányfővel és a kormánnyal,  és ígéretet kapott arra, hogy "a részletszabályok kialakítása során megnyugtató válaszok születnek a jogosan felmerülő kérdésekre".

Majd tolt egy kis propagandát:

Rendkívüli időket élünk. A háború nyomában járó gazdasági válság felforgatja hétköznapjainkat. Rajtunk kívül álló erők kiszámíthatatlanná teszik a jövőt. Magyarország biztonságát az államháztartás, a költségvetés stabilitása is megalapozza. Válsághelyzetben biztos kézre, hideg fejre és együttérző szívre van szükség. Helyes, ha ebben a helyzetben az államfő nem gördít akadályt az Országgyűlés döntésének érvényesülése elé.

Összefogás, kölcsönös felelősségvállalás és belátás – ez segít minket túl a nehezén. Csak így maradhatunk talpon – írta Novák Katalin a Facebookon.

Forrás: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
A bajszos szar szelleme a novák nevű nőbe költözött.
Csicska "naccsága".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
ki gondolta volna hogy másképp lesz? már az is nagy magyar népmese volt, hogy ő " más lesz"
drrotf
Mit vigyorog ezen a képen HiszékenyNovákKatalin?Talán csak nem jó kedvében?Nincs egy komoly, szomorúságot, megbánást mutató képe, vagy a média leakarja járatni, ezt az "erős az igazságért , az emberek mellett mindig kiálló és önálló véleménnyel rendelkező" Orbán szolgának?
Qqberci
A "Nemzeth Libatolla" nem vette észre, hogy hibás, amit alákapar?...
C_3PO
Akkor Novák KATA se számlázza a közel 4 millát havonta?!
gina
Szemétláda , várt valaki ettől az OV ribitől mást??? jól meg van fizetve a patkány

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.