Az MVM Next által közzétett részletekből kiderült, hogy nem kell aggódnia annak, aki nyáron kevesebb gázt vagy energiát fogyaszt a kedvezményes szintnél. Az MVM Next oldalán részletes útmutatás jelent meg arról, hogy a szolgáltató hogyan állítja majd ki augusztustól a számlákat. Ebből több újdonság is kiderül, ami a kormányrendeletből eddig nem volt egyértelmű. Például az, hogy elvileg a diktálók sem járnak majd rosszabbul, mint az átalányt fizetők.

Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Megy itt szépen a finomítgatás, rájönnek lassan a Fideszes urak is, hogy úgy ahogyan ők gondolták, nem lehet kivitelezni a gáz többlet kifizettetését az emberekkel. Vagy eleve így is tervezték, csak Rezsi Szilárd össze vissza beszélt?
kisfalud
Látom utólag készülgetnek a végrehajtási utasítás tervezetei. Nem lett volna jobb előkészíteni megtervezni rendesen mielőtt kihirdetik? Ja akkor nem lehetett volna letolni Brüsszel torkán, mert most ahelyett hogy sorozatban osztaná nekik Orbán a sallert, hirtelen nagyon fontos lett a véleményük. Kell a pénzük. Az egyházak se lehetnek nyugodtak a perselypénzt illetően.
division
@kisfalud: Nyilván az lett volna a helyes, ha kész tervezettel állnak elő minden téren, és majd januárban indulnak kidolgozva. Így viszont mondhatják majd azt is, hogy ugye nem is emeltünk sokat, csak az ellenzék terjesztette, akik ennek a többszörösével számoltak volna. Ki van ez találva. Mondjuk el sem hiszem magamról, hogy ezeket írom, hiszen kevés nagyobb fideszes volt nálam 2018 - ig.
kisfalud
@division: Én előbb túlestem ezen, ismertem valakit közelről, aki Orbán hetente, családilag együttebédelős barátja volt. A 98-as megválasztása után viszont üldözött ellenségévé vált a mini. elnöknek. Nem jár jól aki, létrát tart neki a hatalom csúcsa felé kapaszkodva, ld. Simicska és a többiek, hosszú sorban. Mert a "hála nem politikai kategória", mondta. Lehet, hogy eljön az idő amikor nagyon magányos és elesett lesz a Viktor egyszer emiatt.
Kapanyél
@kisfalud: Amíg lószar van, veréb is lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.