Orbán Viktor tíz éve úgy látta, hogy a sportban felhasznált, százmilliárdokban mérhető társaságiadó-támogatás egy nemzeti sikertörténet. A felcsúti akadémiát most egy portugál középcsapat árazta be, és miközben a siker mintha váratna magára, a kupacsapatokból kiszorultak a magyarok.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Megjegyzem a geczi 15 éve kemény évi több 10 milliós adócsalást követ el a focisulinak inygen - Parlamentben vallotta be mkor kérdezték hol a bérleti díj,- bérbeadott ingatlanával. fasz kretén ellenzék meg nem nyomja fel!
...Több mint 100 milliós adócsalása van a miniszterálnoknak de az ellenzék kussol.
100 milliós nagyságrendű adócsalás, ez már börtön!!!- a geczi azzal védi, hogy nem kell fizetni adót mert ingyen 50 évre adta bérbe.
...Nem jól tudja, nem adhatja ihóngen bérbe ez törvénytelen, csak PIACI ÁRON ADHATJA BÉRBE ÉS EZUTÁN ADÓT KELLENE FIZETNIE! ez az adótörvény szabályozza, írja elő!!
Hülye blfasz ellenzék meg nem kéri számon, kussolnak, még Al Capone sem jute szükbe: őt is adócsalással kapták el a végén!
Szakmailag hülyék vagy simán úgy ahogy vannak??
--Megjegyzem több helyre beszóltam - leírtam a törvényhelyeket, - emiatt az ellenzékhez, és akkor döbbentem meg: ezek tényleg ilyen kretén balfaszok!
Van aki csak megijedt, van aki nem fogta fel mi a baj, van akivel az utolsó pillanatig kapcsolatban voltam és csak borítani kellett volna, visszalépett. Ha felsorolnám a neveket lenne döbbenet!!
Ez az ellenzék egy beszari balfasz kretén sejttömeg: ergo szarhalmaz.
Hadházynak nem írtam, neki kéne mondták többen.
Aszem megteszem.
sgl
"Nem jól tudja, nem adhatja ihóngen bérbe ez törvénytelen, "
jav.:
Nem jól tudja, nem adhatja INGYEN bérbe, ez törvénytelen, ..

Az egész akadémiás játék TAO-zással semmi más mint pénzmosoda évi többszáz milliós szinten, ugyanis az EU direktíva szerint TILOS PROFI SPORTOT KÖZPÉNZZEL TÁMOGATNI!! a TAO KÖZPÉNZ!. Csak amatőr sportot támogathatnak TAO-val.
A magukat sportközgazdásznak hívó rohadékok szinte folyamatosan kussolnak erről, pedig tudják: TILOS!!
Ezért kellett az összes klubot, egyesületet gazdasági társasággá alakítani, - RT, KFT,- amit megtettek, de az ellenzék erről is kussol, miért?
Mert segghülye szakmailag nullák, örülnek 4 évre a millióknak, és ha nem piszkáljuk a geczi potrohát akkor béke van.
sgl
Régebbi írásom:

"A sportból nagyon sokan jól élnek, köztük rengeteg sportújságíró.

Vannak kiválóak és vannak Szöllösik, akik tövig a rendszer, - most a fidesz NER,- seggében, és a szart is aranynak masszírozzák, hazudják. Mondjuk ő sokat is lop pl. Puskás hagyaték, állítólag évente milliárdos haszont zsebel be a hagyaték árúba bocsátásából.
Ez erkölcsi és etikai gaztett. BTK-ról ne is ebszéljünk.
...Hatalmas károkat okoznak a "sportújságírók" és magukat "spotrközgazdász"-nak hazudó média csótányok, -> 2004 után a pofi sportba eu direktíva értelmében TILOS KÖZPÉNZT ADNI!!

...Ezért kellett a profikat foglalkoztató klubokat 2004 után gazdasági társasággá alakítani!!

Ezt az érdekelt vezetőknek tudni kéne, - tudják, csak bolondok lennének a pénzcsapokat elzáratni,- de az országnak hatalmas károkat okoznak!! Évet többszáz mrd folyik ki törvénytelenül.
Meddig lehet ezt a gazemberségeket elkövetni??

Közismerten az egyik legnagyobb pénzmosoda a profi sport körül van.

Az, meg hogy soha nem látott pénz folyik az élsportba de egyre rosszabb mindent elmond a sportvezetésről, tudásról, erkölcsről.

A másik: az élvonalba látványsportba beáramló eszement migráns áradat a magyar fiatal elől veszi el a fejlődési lehetőséget.

Ki is mondta?
Migráncs!
Ne vedd el a magyar munkáját!
Tiszteld a törvényeket!
sgl
2021 Sporttámogatás 790 mrd, egyházak 180 mrd, eü 60 mrd.
A magyar élsport hol van?
Téli sport nincs, technikai sportok összeestek, labdarúgás béka segge, nyári olimpián 2-3 ember nyer 2-5 aranyérmet, 2-3 spotágban a magyar sportnemzet bődületes kamu.
Ország lakosságának egészségi állapota szinte eu-ban a legrosszabb.
Van egy tömeggyilkos kormányunk egy elmebeteggel az élén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.