Érdemes online próbálkozni inkább.

Kígyózó sorok, brutális tömeg az MVM irodáinál, mindenki be akarja diktálni a mérőóráját – ezt érdemes tudni a rögzítésről

Fotó: MTVA/Bizományosi/Róka László

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. és az E.ON Áramszolgáltató Kft. a 2022. augusztus 1-jei árváltozáshoz kapcsolódóan minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására, aminek határidejét augusztus 15-ig meg is hosszabbította.

Ha eddig még nem sikerült a mérőóraállás rögzítése, az MVM javasolja, hogy augusztus 15-ig térjen vissza az online ügyfélszolgálatra vagy a telefonos ügyfélszolgálatra. A mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonon keresztül történő automatikus diktálással.

A 24.hu cikke szerint hétfőn és kedden reggel is hosszú sorok kigyóztak a különböző MVM-irodáknál, mert a lakosság megindult, hogy az eredetileg meghatározott augusztus 5-i határidőig bediktálják a villany- és gázórák állását.

Telefonon ugyanis a tapasztalatok szerint ezt nemigen lehetett megtenni. 

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ez az egész a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe találmánya, amit kitaláltak pénteken, bejelentették szombaton és hétfőtől él. Vagyis az MVM-nek felkészülés semmi. A honlapján feltűntetett 4 telefonszámból kettőt felhívva közölták, hogy az már nem él, a másik kettő folyamatosan foglaltat jelez.
Jellemző a kormányban üldögélőidiótákra, hogy arra persze nem gondoltak, hogy sok a falusi öreg, akinek nincs internete és amúgy sem igazodik el ezeken a dolgokon.
Ma személyesen jártam egy a honlapon jelzett ügyfélszolgálatnál, ahol a zömében byugdíjas asszonyok azt taglalták, hogy mit csinálnak azok, akik ma nem kerülnek sorra, mert annyi volt a várakozó. A honlapon jelzett ügyfélszolgálat a jelzés szerint napi 4 órát működik.
Eddig mind a gáz-, mind az áramszolgáltatóval normális viszonyban voltam, mindenkor pontosan fizettem, most magam ebben a tapasztaltak alapján nem kívánok részt venni ám ha a becsléssel megállípított havi átalánydíjam nem lesz megfelelő, biztosan teszek valami goromba dolgot.
Nem gondolom, hogy a normálisan fizető embereket akár a kormány, akár az MVM hülyének nézheti.
ómió
A "brutális rezsiáremeléshez"? Aféle "kígyózó sorok"? Csak nem Böszme efftárs "szervezi"?
csak úgy....
@KisTehen:10:10 egyre elmebetegebbek a mondataid! :)- dolgozni mikor szoktál ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.