Szerinte sokban hasonlítanak egymásra a volt amerikai elnökkel.

Orbán Viktor az Egyesült Államokban van egy ottani republikánus rendezvényen (CPAP), ahol fel is szólal, de emellett találkozott Donald Trump volt amerikai elnökkel.

A 24.hu cikke szerint a látogatásról szerdán reggel kikerült egy videó is a magyar miniszterelnök Facebook-oldalára, amelyben Orbán fontos szövetségesének nevezte a volt amerikai elnököt. 

Orbán Viktor Trumppal találkozott, akinek bízik a visszatérésében – videó

Fotó: Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

Orbán szerint több mindenben is hasonlítanak egymásra Trumppal, például hogy mindketten elkötelezettek az illegális migráció elleni küzdelem, az alacsony adók és a béke mellett. A magyar miniszterelnök szerint abban is egyetértettek Trumppal, hogy a háborús infláció és a háborús gazdasági válság egyetlen ellenszere a béke. 

Békét viszont csak erős vezetők tudnak teremteni, ezért nekünk itt, Ukrajna szomszédságában az az érdekünk, hogy az Egyesült Államok erős legyen. Trump elnök urat jól ismerjük, tiszteli és becsüli a magyarokat. Jó volt az együttműködésünk a múltban, ezért remélhetjük, hogy jó lesz majd a jövőben is

 – magyarázta Orbán a videóban, és sok sikert kívánt a volt elnöknek, aki nem zárta ki, hogy újraindul az elnökségért és 2024-ben visszaszerzi Joe Bidentől a Fehér Házat.

A cikk szerint Trump a bedminsteri birtokán fogadta Orbánt, valamint Szijjártó Péter külügyminisztert, Orbán Balázst (miniszterelnök politikai igazgatója), Németh Zsoltot (országgyűlés külügyi bizottságának elnöke), valamint ott volt a találkozón még Susie Wiles, a Save America igazgatója, Brian Jack tanácsadó és Taylor Budowich, a Save Americva kommunikációs igazgatója is. 

A találkozóval Trump is elégedett volt, a Mandiner vette észre, hogy közösségi oldalán a volt amerikai elnök arról számolt be, hogy nagyszerű időt töltött barátjával, Orbán Viktorral, akinek az áprilisi győzelmét is megünnepelték.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

117
MTV-székház ostrom - Capitolium ostrom

És mit néz a viselkedni már megint nem tudó kisgömböc?
Hüvelykujjméregetés? Kié a nagyobb?
Stan és Pan

Trump is kezd múmiásodni. Annyira természetellenes a fehér szabályos fogsor egy kívül-belül rohadó ember szájában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@ómió: Igen, minden orbán imádo, de csak ök.
libellle
@rokker33: Ja trampli pedig senki, esetleg a börtön kapujában állo. orbán még mindig nem tudja, hogy az USA-nak másik elnöke van.
libellle
@Maccska: Na és , de defintiv nem örült donald duck trampli. Már örülnek a börtönben, és már nagyon várják, reméljük nem hiába. Jo nagy kövér hatsoja van.
libellle
Magyarország koporsójába viktorka bekalapálta az utolso szöget. Azt gondolja ha ö bukik akkor magával rántja a mocsok pocsolyába Magyarországot is. Nem volt elég a posványosi duma.
evacica
Zsák a foltját! Madarat tollárólembert barátjáról! A Két félnótás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.