Németország egy részén kissé extrém irányba tolják a szabályozást, bár kétségtelenül lehet amellett érvelni, hogy ne legyenek zöldfelület nélküli porták. Torontáli Zoltán Torontáli Zoltán 2022. augusztus 4. 10:07• KÖZÉLET, VILÁG A németek már tiltanák a kavicsos-murvás kerteket, kötelező lenne a kertészkedés a családi házaknál Fotó: AFP/Europress HIRDETÉS Ina Scharrenbach a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartomány építésügyi minisztere ismét felhozta azt a kérdést, amely nagyon erősen megosztja a közvéleményt: be kellene-e tiltani, hogy a lakóházuk körüli területet a tulajdonosok kaviccsal, murvával szórják fel, esetleg le is aszfaltozzák? A miniszter már nem először veti fel, hogy tartományi szinten szigorítani szeretné az építésügyi szabályzatot, lépésről-lépésre egészen addig, amíg a murvás vagy leaszfaltozott kertek eltűnnek. A kereszténydemokrata politikus természetesen azzal érvel, hogy a a növényekkel, de legalábbis nem fűvel borított felületek...

Forrás: g7.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Végre egy okos nő, minden pontban igaza van. A német nép ha nem lesz munkahelye és nem lesz mit ennie majd kénytelen lesz ültetni valamit a kertjébe és felveri a beton.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.