Soha ilyen komoly és valódi veszély nem fenyegette még Magyarország uniós tagságát, mint most, amikor világos és egyértelmű lett, hogy az Orbán Viktor vezette Fidesz-kormány képtelen teljeskörű kompromisszumra jutni az Európai Bizottsággal és a hazánknak járó források egy részét bizonyosan elveszítjük - fogalmazta meg véleményét szokásos heti levelében Ujhelyi István Európa-parlamenti képviselő közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"Minden felmérés azt mutatja, hogy a magyar emberek többsége ... még mindig és egyre jobban bízik az Unióban, sokkal jobban, mint saját kormányukban"
Ezt a baromságot meg honnan veszik?! A magyarok nagy többsége elsősorban a kormányban bízik.
Peller Anikó
@vacsi: Hazudsz genya, az nem a magyarok többsége hanem csak a fideszgecik többsége, de lehet még az se. A választók nem azért voksolnak mert annyira bíznak, hanem az elméjükben pillanatnyilag pislákoló mértékű előnyszerzés víziója miatt.

Próbálják a legkisebb rossznak látszó variációt megragadni nem sok sikerrel, ami mára nyilvánvalóvá vált. Na persze még mindig nem mindenkinek, ahhoz ugyanis éhen kell dögöljenek.

Az ujhelyi meg egy gyökér tégla, mert a fidesz bármilyen ellenzéki kezdeményezést meg fog hekkelni.
Németh István
@vacsi: Nos a magyarok igencsak jellemző többsége csak és kizárólag a kormányban bízik! EZ IGAZ ÉS A VALÓ VALÓSÁG! ---- AZONBAN ---- az egykori Eu. alapszerződés, amely alapján beléptünk és a közös tevékenységben való részvételünket felvállaltuk, az jelentősen megváltzott az utóbbi időkben AZ un. kettős mérce, az alapvetően degradáló igyekezetek alaptalansága, az egyértelműen a nemzetiségi érdekeket szolgáló logikus gondolkozások hiánya - ezt bizonyítandóan a diktatórikus un. nagy nemzet - német - érdekeltségű irányítási módszer, nem kevésbé a járandóságok mindenáron való visszatartásai, aztán nem kevésbé a nem európai-uniós tag ukránok háborús bűnösök támogatása, stb. BIZONY FELNYITOTTA A MAGYAR LAKOSSÁG SZEMÉT! >> NEM KELL AZ UNIÓS TAGSÁG, LEGALÁBB IS MINDADDIG NEM AMÍG AZ EU NEM A NEMZETISÉGI ÉRDEKEKET KÉPVISELVE IRÁNYÍTJA A KÖZÖSSÉGET! Valójában nem csupán befizetők a karunk lenni, hanem a demokratikus jogokat és a vezetési tevékenységbe való beleszólási jogosultsággal bíró tagállam kívánunk lenni! Ha ez nem megy akkor függesszük fel a tagságunkat mindaddig amíg a váltózások bekövetkeznek nem kevésbé a járandóságok kifizetése az aktuálissá vállalástól számolt kamatokkal együtt!
A barom állat nagyon könnyen kieshet az Eu-ból, ha megszűnik a tagságunk elsődlegesen lesz picsán rúgva! Amit már amikor bekerült érvényesíteni kellett volna!
A szavazáskor a kilépésre voksol az egész baráti ismeretségi seregletem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.