Mártélynak és Ásotthalomnak is új polgármestert választottak vasárnap: Mártélyon Ambrus István nyert, aki korábban Lázár János sofőrje volt, Ásotthalmon pedig Papp Renátát választották meg, miután elődje, Toroczkai László a Mi Hazánk listájáról országgyűlési mandátumot szerzett.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
És nem lehetetlen, hogy tényleg jó lesz...
amortizáltok
biztos hogy sokat tudhat mert mindent az útón autóban beszéltek meg és sok jó kapcsolatra is szert tett.gkvez. süket mint az ágyú és néma ha ezt megtartja hosszú távon van munkahelye, Jani meg simán háttér is lesz és lehet is. Ebben semmi fura és kivetnivaló nincs, majd ha a rendszer bukik is túl fogja tudni élni.Ez nem ujkeletű a világban. majd az idő igazolja mindezt is: Amugy meg ha tud az emberekkel bánni ha szolgája lesz az embereknek szeretni és megbecsülni is meg fogják , hosszú távon és rendszertől is függetlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.