Közleményben kért bocsánatot Mohácsi Viktória, az SZDSZ európai parlamenti (EP) képviselője a meggyilkolt veszprémi kézilabdázó, Marian Cozma ügyében tett kijelentéséért.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tunde04
ez az a mohácsi viktória, aki azt nyilatkozta, h vért izzadott az Eu Parlamentben mire megszerzett 300 millió eurót a deszegregációra?

Akkor vikike mond meg hol van ez a pénz, mit tudsz belőle felmutatni?

És ez az a mohácsi viktória aki azt mondta,h gönczöl katalint börtönbe kellene csukni, mert a kriminológiai tankönyvében van egy olyan fejezet, h cigánybűnözés?

és amikor azt mondták neki, h vannak elkövetési formák és büncselekménytípusok, amelyeknél nagyobb a cigány elkövetők aránya erre ő csak annyit mondott: "persze, csak ez nem cigány-, hanem megélhetési bűnözés.(gondolom kuncze után szabadon) Ezek teljesen más ügyek. Ha egy cigányember ellopja a tyúkot, nem azért teszi mert a tyúktulaj nem cigány.-(itt elgondolkodtam egy kicsit, hát ez nem lehet: 1, másik cigánytól azért nem lop tyúkot mert annak sincs. 2, ha volna akkor sem a tezsvírítől lopná el)-majd így folytatja: Egyszerűen kell neki a tyúk, enni akar adni a gyermekeinek."

Hát szégyelld magad Te felforgató elem! Nem ezt kell a cigányaid előtt hangsúlyozni, hanem ha tyúkot akarnak neveljék fel, ha uborkát akkor ültessenek oszt tudnak enni adni a purdéknak!!

A Cozma kijelentésed miatt pedig nem bocsánatot kell kérned egy nyavalyás közleményben, hanem odaállni a szülők elé, h jól pofon vágjanak. Utána pedig le lehet mondanod a posztodról. Ennyi aranyom!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.