Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most keddi gondolatait olvashatják tűzijáték- és még mi minden-ügyben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
'Palkovics miniszter azonnali hatállyal elbocsátotta az Országos Meteorológiai Szolgálat két vezetőjét, mert a nagy valószínűséggel előrejelzett vihar augusztus 20-án este végül nem érte el Budapestet. Megjegyzem, nekem már rég gyanúsak voltak.

Mégis ha komolyan vesszük, hogy mindenkit kirúgnak, akinek jövendölései nem jönnek be, ki maradna a mi jó kormányunkból?

Semmi, mert nem lett pl.

gránitszilárdságú Alaptörvény,
fejlődő oktatás és egészségügy,
egyetemi autonómia,
nyugdíjvédelem,
erős forint,
tűzön-vízen át rezsicsökkentés,
kisvállalkozóbarát politika,
sikeres védekezés előbb a járvány, majd a gazdasági válság ellen, ecet.'

És senki még azt sem mondta, hogy pardon.
Nyírfa
@Peller Anikó: És mi nem rúgtuk ki őket, pedig úgy kellett volna, hogy a lábuk se érje földet.Látni akarom, ahogy repül a... repül a... repül a kormány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.