A nyomozók szerint Homonnay Gergelyhez kötődhettek azok a bejegyzések, amelyben leleplező videót ígértek a miniszterről. Homonnay Gergelynek, a Demokratikus Koalíció idén év elején elhunyt aktivistájának köze lehetett azokhoz a Facebook-posztokhoz, amelyben egy leleleplező videóval fenyegették meg Varga Judit igazságügyi minisztert – értesült a Mediaworks. A magyar nyomozók az olasz hatóságoktól is segítséget kértek a nyomozásban.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Milyen érdekes, hogy pont az előtt néhány nappal halt meg, mielőtt a maffiára nézve terhelő adatokat felnyomta volna a netre...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
A végén majd csak akad egy kóbor kínai gyerek, mint az emlékezetes videós prosti gyilkosságánál, aki elviszi a balhét hazáig, aztán úgysem hallunk róla többet.
tomsawyer - régről
@T-Boly: Durbincs csak provokál. Ahogy mások is itt. Untat, mert katatón. És néha úgy látom, nehézséget jelent számára eldönteni, hogy akkor most teljesen gyengeelméjűnek tituláljon - és ezzel próbáljon megsérteni - vagy ellenkezőleg, lángésznek és ezzel hozzon annyira zavarba, hogy ráugorjak a kommentjére. Bár lehet, hogy csak elírás volt részéről az utóbbi.
Nem azért szólok rá vagy másokra, akik provokálnak és szerintem súrolják néha a jog határait, mert engem zavar. Azért szólok rá, mert mást zavarhat. Illetve azért szólok rá, mert bár a legszélesebb értelemben közelítem meg a véleménynyilvánítási szabadságot és úgy gondolom, a neten való cenzorkodás egyszerűen a fizika miatt lehetetlen, de a közösségnek magának, az embereknek lehetne/kellene egyfajta szűrőként működniük, ehhez viszont az emberek hozzáállását fejleszteni kell. Ez nem fog egy hét alatt megvalósulni, ez évek kérdése.
tomsawyer - régről
@T-Boly: Még az is lehet, hogy egyszerűen annyira unatkozom és annyira rápakol erre az a monoton katatónia, amivel naponta találkozom (itt), hogy én provokálom szegény durbincsot. Avagy ki álmodja a lepkét? Dsuang Dszi álmodja a lepkét vagy a lepke Dsuang Dszit? :)
tomsawyer - régről
Hm. Ha közölni kell, akkor nem volt jó vicc.
(Most KisTehen-t parodizálok. Azért írom ennyi kommentbe.)
tomsawyer - régről
Tényleg! Kis Tehén - magyarosan - vagy KisTehen - kitudja milyen nyelven?
Hm...KisTehent. Végül is egybe lehet írni a raggal, már úgyis mindegy neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.