A világraszólóan dicsőséges magyar gazdaságnak szüksége van a Brüsszelből különböző jogcímeken érkező pénzekre. Nem nagyon, csak mint egy falat kenyérre. De azok meg nem igazán akarják adni. Nehezül a világ a dán, német, holland, svéd stb. adófizetők számára is, ezért alapból sincsenek adakozó kedvükben. Azért külön képesek durcásak lenni, ha az ő pénzüket a magyarok ilyen-olyan álcázással ellopják. A nagy lopás fáradtságos munkája közben pedig időnként megállnak, és saját jól idomított söpredéküket hergelve szidják és kiröhögik azokat, akiktől a pénz érkezik. Valamiért az utóbbi időben ezt a tapló magatartást nem tolerálják. Ők tudják, miért, de nem. Viszont a pénzecske kellene.

Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hát valahogy így, kedves hülyemagyar maffiahívő honfitársaim...!!!
Béla333
"Tehát nekünk jár a hatezer milliárd. Áldott emlékű nagyapám szokta erre mondani: Járni, jár, csak nem jut. Lopásra nem adnak pénzt az európai polgárok és az őket képviselő tisztviselők. Értelmes dolgokra adnának, lopásra nem. Ezen mi nem érthető, Janikám? Ahhoz pedig, hogy ne legyen ellopva az ottani adófizetők pénze, átlátható felhasználást biztosító garanciarendszer kellene. De ez nincs és szándék se a létrehozására. (Amit a magyar embereknek tizenhárom milliárdjába kerülő Elios-ügy éceszgébere pontosan tud.) Marad a köpködés. Szerencse továbbá, hogy Szájer úr eljött Brüsszelből, így csökkentve a "brüsszeli, kokainon élő úriemberek" számát. (Igaz Tompi még maradt.) Legdurvább azonban a brüsszeli tárgyalófelek legazemberezése. Kiváló tárgyalási taktika, Janikám. Kiváló. Maradj rajta, Jani! Nem kell más, mint szépen lefordítva a brüsszeli döntéshozók asztalára tenni, hogy a magyar kormány minisztere miként vélekedik azokról az emberekről, akiktől a kormány szívességet kér. Szóval gazemberek. Aha. Azok a gazemberek, akik nem engedik ellopni azt a pénzt, amiért a saját adófizetőik dolgoztak meg. Szeretnék én magyar honban a döntéshozók között ilyen "gazembereket" látni."

Jó fogalmazás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.