A kormány hisz abban, hogy a család a nemzet alapja, legfőbb erőforrása, ennek szellemében dolgozik. Hornung Ágnes a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének (KCSSZ) hagyományos családi napján szólalt fel, amelyet a Miniszterelnökség támogatásával rendeztek meg. Az államtitkár azt mondta, a nemzet jövője a családokban rejlik. Amennyire a családok erősek, annyira erős a nemzet – tette hozzá. Úgy fogalmazott, a magyar jövő a gyerekek kezében van.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Clavigo: ma, 13:24
"A gazdasági növekedés stabil és széles alapokon nyugszik – mondta Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügyekért felelős államtitkára ... "
Itt van, egy másik cikkben.
Csak azt nem tudom, mióta államtitkár, mióta felelős, és hogy mikor lesz felelősségre vonva széles alapokon a tudatos dezinformációkért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
"Úgy fogalmazott, a magyar jövő a gyerekek kezében van." -akik tegnap és ma a tanáraik mellett és a szomorú jövöjük ellen ellen tiltakoznak...
csak úgy....
@Giovanni Alba: orbán gyüjti a hazudósokat! :)
Nessy
Frázis, frázis hátán, valós tartalom nélkül! Mondja a magáét, alapul véve egy szűk réteget, a plebsz már kiesik a látóköréből neki is! Bla, bla,bla!
Giovanni Alba
@CsipkeRózsa: Köszönöm, érdekes a cikk. A csajszi ... ó, bocs Ágnes asszony tehetségesen mossa a szennyest, sokat beszél, keveset mond. Engem nem győzött meg, hacsak arról nem, hogy készségesen elszavalja ami el kell szavalnia.
CsipkeRózsa
@Giovanni Alba: Igen, csak úgy, érdektelenül mondja a szöveget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.