Két kérdésre is választ kapott a Telex Orbán Viktortól a kötcsei piknik előtt.

A miniszterelnöktől először azt kérdezték, hogy mikor emelik meg a tanárok fizetését.

Amint tudjuk

- felelte Orbán Viktor. Ebből következett az újabb kérdés, hogy ezt mikor fogják tudni. Erre pedig a következő választ érkezett:

Amint megállapodtunk az Unióval.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

T-Boly
Nincsenek erre a hitvány bandára megfelelő kifejezések !
Kedves fidesznyikek,nektek meg a jó büdös kib@szott qrva jó édesanyátokat !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton: Te, ahogy elnézem, bolsiék fajkreténje, inkább azt tanultad meg, hogyan kell "efftársiasan" másokra hazudnod nemcsak a bornírtbolsi agyamentségeidet, de még a saját fekálbolsi szokásaidat is! Ahogy itt is teszed! Ez a szánalmas, meg az, amint Böszme tolvajgazdád ánuszából óbégatva hinted a "bolsi tutit"!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars! Nem tudom, kire celozgatsz valami böszmevel, nem is erdekel, de amint latom, elegge belehuztal ma is kora reggeltöl a böfögeseiddel, MUNKA HELYETT! En meg ejszaka is dolgozom a neten, ezert 11-12ig aludhatok... Mi lenne viszont, ha az eddigi papagajkent 1000x elismetelt 300 szavadhoz 2-3 ujabbat is tanulnal? Rahazudassal ez nem megy. Ja, a gazdad is csak ugyanezt tudja szajkozni, a vizcsapbol is 12 eve Soros, Gyurcsany, Brüsszel meg migransok folyik. Bar ujabban tanult hozza 1 teljesen uj mondatot is, ezert megtapsoljak a birkak: Az energia dragulasa es inflacio a szankciok következmenye. Persze csak azoknak, akik analfabetak es nem tudjak az 1-2 evvel ezelötti adatokat kikeresni...
ómió
@teuton: Kérj már magadnak valami hatékonyabb terápiát ott az elmeosztályon, hogy legalább a saját analfabéta fajkretén náci efftársaidat ott a Jobbikban képes legyél felismerni! Vagy ez a maximum, amit az orvosaid ki tudtak hozni belőled!? Szar ügy lehet! Különben, az agybajodon kívül egyéb "sérelmed" is van!? Csak kifejteni nem tudod, mert mindig az aljabolsi hazudozás tör elő belőled!? Ne csodálkozz: csak azt adod, "mi lényeged"! És még se Sorost, se Gyurcsányt, se Brüsszelt, de még a dédelgetett migráncsaitokat se vagytok képesek semmivé hazudni? Hát, húzzatok már bele, mi lesz így a Lenin Rendeddel!?
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars! Mifele Jobbik? Nehany napja meg Gyurcsanyhoz soroltal! Ja, analfabeta vagy, es azt sem tudod, mi all a cedulan amit bemasolsz. Egyebkent kösz, jol vagyok, mint lathatnad (de nem latod, mert analfabeta vagy utananezni), hogy jol megy az üzletem. Neked meg ott a zartosztalyon a gumiszobaban nehany orara adnak internetet, hogy kidühönghesd magad. Azt elarulom neked, hogy Lenin Rendet (vagy valami hasonlot, pl. Hös Szovjet Anya -Hofi utan szabadon) a gazdad csicskaja a Szofoso kapott, mert olyan jol tud szopni-nyalni (csak gombot varrni nem!) a Lavrovnal. Aztan majd ha megtanulsz olvasni, annak is utananezhetsz, melyik ifjukommunistanak volt mindket szülöje parttitkar! Na akkor nekik komcsizz, ök nem az Intenacionalet enekeltek, hanem a Fel vörösök proletarok-at!
ómió
@teuton: Még mindig képtelen vagy a saját analfabéta fajkretén náci efftársaid felismerésére, bolsiék fajgörénye!? Tovább romlott az állapotod ott az elmeosztályon? Miféle Jobbik!? Hát, aféle, bolsiék gyagyása, amifélével efftársilag "koalícióztatok" és buktáztatok áprilisban! A tetvesbolsi fajtád meg a jobbikos kisnyilasok, a nácik, együtt! Egy koalícióban! Vagy a kóros agyfogyatkozásod már ezt is "végképp eltörölte"? Nemcsak a múltat?! Ettől vagy "jól", vagy attól, hogy ezt másra hazudhattad, idiótája!? Esetleg attól, hogy a zártosztályi helyedet másnak ajánlhatod fel?! Tartsd meg, idiótája! Odavaló vagy! Ott még az aljabolsi hazudozásodat is tolhatod, ahogy a csövön kifér és "elrévedezhetsz" a 40-50 évvel ezelőttieken, ha éppen - ahogy itt is - az "aktuáltetvesbolsi" falkádat védenéd görcsbe rándulva, Internacionálét dalolgatva!
Sámannus
Most akkor az unió kormányoz ebben az országban?
Csak kérdezem mert akkor a zügyészséget is át kéne engedni.
Nemá hogy csak a markodba nyomják a lóvácskát csak úgy!
A te fizetésedet is a zunitól várod te csüngőhasú?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.