Két kérdésre is választ kapott a Telex Orbán Viktortól a kötcsei piknik előtt.

A miniszterelnöktől először azt kérdezték, hogy mikor emelik meg a tanárok fizetését.

Amint tudjuk

- felelte Orbán Viktor. Ebből következett az újabb kérdés, hogy ezt mikor fogják tudni. Erre pedig a következő választ érkezett:

Amint megállapodtunk az Unióval.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

T-Boly
Nincsenek erre a hitvány bandára megfelelő kifejezések !
Kedves fidesznyikek,nektek meg a jó büdös [email protected] qrva jó édesanyátokat !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@teuton: Még mindig nem ismered fel a magadéit, bolsiék gyagyása!? A saját efftársaidat!? Kérj magadnak hatékonyabb terápiát ott a pszichiátrián! Meg még a saját efftársi gyakorlatodat (25 órában, szarospelenkában a gép előtt ülni) is másokra hazudnád!? Nem lesz ez túl sok az "efftársiasságból"?! Nem hozza a "lét" a céged, hogy már a bolsi elmebajodat próbálod "kamatoztatni"!?
teuton
@ómió: Analfabeta gygagyas fajkreten naci efftars! Eleg csak a nevre kattintani es meglatszik, ki mennyit ül a gep elött! Ja, ezt az analfabetak nem tudjak... Konzultalj a hascsikari efftarsaddal, ö ebben profi es naponta csak 1x valt pelenkat... Azt köszönöm, hogy a cegem miatt aggodsz, de egy netes aruhaz mindig hozza a "let", akkor is, ha laszom... eked viszont szaros pelenkaban a gep elött gubbasztva napi 26 oraban kell 5 forintokert beböfögni.
ómió
@teuton: Örvendetes, bolSSiék fajkreténje, hogy dől hozzád a "lé"! Akkor, a mécsesfűtésre biztos "fussa" majd! Meg még a napközbeni többszöri pelenkaváltásodra is biztosan! Sőt még bolSSi hazudozásra is! A sosem is volt eszedet meg úgysem pótolhatja!
Sámannus
A köcsögök, és rongyemberek fizetésemelésével miért sietett a rongy társaság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.