Két kérdésre is választ kapott a Telex Orbán Viktortól a kötcsei piknik előtt.

A miniszterelnöktől először azt kérdezték, hogy mikor emelik meg a tanárok fizetését.

Amint tudjuk

- felelte Orbán Viktor. Ebből következett az újabb kérdés, hogy ezt mikor fogják tudni. Erre pedig a következő választ érkezett:

Amint megállapodtunk az Unióval.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

T-Boly
Nincsenek erre a hitvány bandára megfelelő kifejezések !
Kedves fidesznyikek,nektek meg a jó büdös kib@szott qrva jó édesanyátokat !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
T-Boly
Nincsenek erre a hitvány bandára megfelelő kifejezések !
Kedves fidesznyikek,nektek meg a jó büdös kib@szott qrva jó édesanyátokat !
lusta
Mióta az Unió a foglalkoztatója a pedagógusoknak?
gina
Szemét tolvaj, mit is mondjon ez a disznó, hogy elloptuk a sok pénzt , nincs miből-- de ahhoz nincs pofája a szemét patkánynak
T-Boly
Nincs a világon akkora magaslat,domb,szemét hegy ,ami ezt a mocsok tolvaj bandát űberelné !
De megsúgom nektek tolvaj szemétláda banda ,hogy felelni fogtok ! Hiába lesz az orbitális svájci,meg mitt'om én celebesz szigeti bankszámla ! Ti is meg fogtok dögölni,a sírotokra a kutyák járnak szarni ( meg én,amikor csak arra járok )
Két hónap a világ !

Utána ? Na az majd jön magától !!!

Nektek Karácsony? Azt ti nem éritek meg !!!
Apfelbaum
Vagyis nem fogják emelni...
Csak a miheztartás miatt 63 ezer milliárd eurót kapott az ország,mi voltunk a leghatékonyabb nemzet aki lehívható pénzt legjobban kimerítette...az arcátlan hazugság,hogy "majd a Brüsszel ha ad rá pénzt" mert onblock mindenre adtak eddig
A stílus amit képvisel ez a vályogvető cigó a szaros pelenkát dobáló Ork lányával a legundoritobb amit képvisel,nem hazudtolta még a származását sem a bdskrvnydt orsós geci
Nessy
@lusta: Sőt már az egészségügyi dolgozókat is! Miután őt a néő "foglalkoztatja' a képviselőkkel együtt, mi gavalléros béremelést adtunk neki is, és a képviselőknek is. Aztán Orbán a költségvetésből a minisztereknek és a többi léhűtőnek is bőven osztogatott! Csak éppen a tanároknak, és au egészségügyben dolgozóknak nem jutott, nem is fog jutni! Ha véletlenül adna pénzt Brüsszel, nem hiszem, hogy 10% emelésnél nagyon többet adna a kormány! Pocsék egy színtársulat!
balos
@Nessy: Megsúgóm,hogy már el van osztva előre FILLÉRRE!A hitel amivel befoltozzák az union a likat,pedig mi fizetjül amíg az ükunokák is ki nem halnak!
percsi
Lehet azt mondani, hogy a napjaik meg vannak számlálva? Nincs pénz, nincs hatalom!
Az utolsó fillért is magukra költik, kötcsei piknik, jól bezabálnak, iszogatnak, közben jókat röhögnek, hogy ismét találtak egy kiskaput, a gázárral továbbra is tudják fosztogatni a népet.
Csakhogy a nép nem tud többet fizetni!
Nagyképű senkiháziak, hamarosan fognak visítani.
Pálinkás Pál
remélem érik a célkereszt az ocsmány pofájára..
Pági
Milyen miniszterelnök az, aki nem egy ország előtt mondja el a terveit, hanem elbújik egy faluba és az ott megjelenő alázatos szolgáinak, imádóinak, stb beszél az ország sorsáról! Szemét, sunyi húzás, mintha más nem is létezne, csak ez az átkozott fidesz bagázs.
Nessy
Amit Orbán és kormánya most csinál, az zsarolás, abból is a legtisztességtelenebb! Arról nem beszélve, hogy ha lenne is pénz, azt már rég elosztogatta. Orbán ígéretei: homok a szélben.
ómió
Ehhez a "Zorbánt" kellett kérdezni? Efftársilag másképp megfejthetetlen volt?
telegdilaci
@T-Boly: Saját fizetésük emelésére nem kellett várni Brüsszeltől jövő pénzre arra valahogy előteremtették,ezek olyan aljas gyalázatos módon folyamatosan hazudnak annyira átlátszó már hogy Próbálnak mindenkit Hülyének nézni!
teuton
@ómió: Hülyegyerek, naci efftars analfabeta kreten! A MAGYAR katonak, rendörök, politikusok fizetesenek emelesehez miert NEM kell UNIOS penz, de a tanarok es apolokehoz IGEN???
amortizáltok
@teuton: az ö és rokonságuk kölkei elit havi 1 millás oskolákban járnak minek foglalkoznának a szegényebbekkel? az UNIÓ nektek 1 petákot sem fog adni mert az célba nem ér elhappoljátok másoknak más célokért . kis hazugok nagy hazugsággal 12 -13 éve akkor . ki hisz ennek a bag ázsnak???
Németh István
@amortizáltok: te moslék neked vannak kölkeid, de inkább csak here ivadékaid > @telegdilaci: @T-Boly: @T-Boly: a ti moslék fazonotok miért nem ugatott a gyurcsány-bajnai érában!? Mert a moslék kommunista oktatás-ügyérek a, a pedagógusok komcsi szervezeteivel karöltve a kommunista seggeket nyalták! A Fidesz kormány első intézkedései közt a pedagógusok bérét rendezte, sőt nem csak az övéket! Tudtok emlékezni!? melyik pedagógus színt van a létminimumon?? tessenek mondani!!! A minimum béreik is az általános átlagbér felett vannak! A szar söpredék, követelődző moslékok azt sem érdemlik meg!!! az átlagos havi 130-150 órás munkaidejükkel! A 60 %-uk leszarja az oktatást másodállásokban dolgozik és nem a tanításra készül fel, hanem hogy hogyan zaklassa a fiatalokat!
amortizáltok
@Németh István: na állatnak veszűnk máskor és áttnézünk rajtad mert patkány felsőbbrendü seggnyalonc lettél anyáddal civakodj moslékot meg edd és add a kölkeidnek, ki vagy te egy állat ?? az amit baromnak sem lehet nevezni egy mit tudsz MOCSKOLÓDNI otthon meg nyuszika lehetsz.
Németh István
@amortizáltok: Sajnos csak sajnálni tudlak annyira primitív vagy! DE, hogy hiteles legyek, nehogy csalódj az őszinte megnyilatkozásaimban > te egy leamortizált, mondjuk egy egy kiherélt patkánynak a seggéből a giliszták által kilógó szarcsimbók vagy! Ez gondolom nagyon elegáns értékítélet!
@Pegero: az a helyzet, hogy a "telex" kérése a támogatásra nonszenz! Valójában egy balliberális és nemzet, népellenes csürhe! keresi a támogatottságot, s feltűnési viszketegsége van hátha felfigyelnek rájuk! Mindenki azt támogat akit akar - te is! De az igazság az, hogy a tanárok esetében biztos nem támogatnám! Sőt azt szorgalmaznám, hogy a tanároknak valami norma-kontrolféle teljesítmény és ellenőrízhetőséget találjanak ki, ha már a tanfelügyelet gyakorlatilag megszűnt! Mert sajnos egy kalap szart érnek PERSZE TISZTELET A KIVÉTELNEK, de ez csak 15-20% DE VANNAK ILYENEK IS!!! Aztán nem a bérezés teszi a tanárt hanem a teljesítménynek kell adnia a bérezést!
T-Boly
@telegdilaci: Lacikám ! Ne higgyék ,hogy ezeket a mocsok aljas dolgokat megússzák !!!
Én öreg vagyok. Megértem már sok mindent. Ezt nem lehet büntetlenül csinálni !!!
Ha kell én megyek a kötél végét fogni. És esküszöm,hogy nem fog kicsúszni a kezemből !
T-Boly
@Németh István: ..szdanyád,te tetűfészek !
T-Boly
@Németh István:cupp cupp,lafaty lafaty,cum cum,...
Hány millilitert szoptál ma te szemétláda ,te torokváladék köpedelem turha?
Németh István
@T-Boly: te nem hiéna vagy hanem egy szaros hernyó! Akkor lesz pénz a tanároknak ha megtanulnak tanítani! meg egyáltalán dolgozni! a nagy átlagnál jelenleg is magasabb az érdemtelenül felvett, adott bérük! moslék szemetek a kurva anyjukat követeljenek, persze veled együtt te moslék! Nem veszed észre hogy téged is palira vesznek a szaros haverjaid a zsidó moslék balliberális cafatok!?
Clavigo
@Németh István: Felébredtél agyalágyult ?
ómió
@teuton: Lemaradtál róla, bolsiék gyagyása, hogy a tanárok béremelési ügye Brüsszel által - nyilván a bolsi kiküldötteitek sugallatára - kifejezett elvárás az onnét nekünk járó pénzekből!? Tudta követni bolsi fajkreténséged!? Ők írják elő! És abból, amit nem adnak ide! "Efftársi", mi!?
T-Boly
@Németh István: látszik rajtad petya,hogy téged mennyire megneveltek a tanáraid ,meg a hülye anyád és apád !
Az ifjúság nevelése,a helyes nevelése határozza meg a jövőnket.
A tiédet nem,mert ,mert egy ostoba ,tanulatlan barom vagy ,és az is maradsz !
Tudod mit? ...szdanyádat ,aki nem tanított meg !
Németh István
@Clavigo: a tanároknak - pláne ha te is az lenné,l amit nem hiszek mert nagyon primkó vagy - még azt a pénzét is elvenném amit SAJNOS ÉSZ NÉLKÜL a KORMÁNY A FIZETÉSEMELÉSÜKKOR ADOTT! A gyurcsányék csinálták jól lerohasztották az egészségügyet, az oktatást az arra "érdemes" alkalmazottak bérével együtt! Ezek moslék kommunista csőcselékek ezeknek a foxi-maxi könyvet kell adni bibliának!
Bezzeg amikor én vetélkedőket szerveztem, előadásokat tartottam hazaszeretetről, ezért kitüntetést is kaptam - hej az az idő elmúlt, akkor a tanároknak volt feladatuk tudták az oktatás során hogy ki- mire képes és ki is hozták belőlük! Ezekből vannak ma a tisztességes és a hazájukért tenni akaró vezetők! Na nem ám a bús-proli kommunista nyalógépek, balliberális csőcselék, a nemzetáruló moslékok mint TE IS @T-Boly: MERT bizony te egy t-boly hülye barom vagy!
surdilloFUJT
@ómió: Idétlen szellemi korcs,annyira böszme vagy,hogy a Holdrólis látszik,ja meg nagyon várnak vissza a diliházba ahonnan kiszöktél!!!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars! A "brüsszeli penzek" nem a tanarok beremelesere vannak, mert az a kormany dolga! Az a penz a pandemia következmenyeinek a finanszirozasara lenne, de a kormany mar felvett kinai es orosz hiteleket, a penzt masra költötte es a brüsszeli penzböl akarja a hitelt +kamatot kifizetni! Ezert van orbitalis allamadossag!
ómió
@sziralisa: Köszi, de nem volt nehéz, mert ez van!
ómió
@surdilloFUJT: Már a saját Böszme efftárs gazdádat is rám hazudnád, bolsiék fajkreténje!? Így unatkozol ott az általad már Holdnak vélt diliházban!? Ne görcsölj, nem látogatlak meg!
ómió
@teuton: És mondta valaki neked, bolSSiék gyagyása, hogy a brüsszeli pénzek tanárbéremelésre vannak? Hol deliráltad ezt? Vagy csak azt nem vágtad, amit leírtam neked, hogy ez Brüsszel kifejezett feltétele!? Akkor, szedjél valami értelmezésfokozót, már, ha efftársiasságodon ez még egyáltalán segíthet! Az orbitális államadósság meg - mielőtt hetet-havat összehazudoznál róla - azért van, mert a 2002-es 8000 milliárdos államadósságból az efftársaid 2010-re 22000 milliárdosat "csináltak" (miközben a növekmény 14000 milliárdon semmit nem vettek/építettek és senki/semmit nem támogattak, helyette inkább népzsebeltek), aminek az ÉVES 1000-1500 milliárdos kamatos kamatai azt mára már 40000 milliárd fölé emelték!
Németh István
@surdilloFUJT: @teuton: @T-Boly: zseniális megállapításom van az esetetekben >> a kommunista eszméket a balliberális buzi ideológiákat, de lehet, hogy a foxi-maxi degenerális tant akarják ismét oktani, valójában arra megy a tünti, mert béremelésről nem beszélhetünk, mikor gy is túl vannak fizetve, ugyebár!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars! SEMMIFELE egyezseg nincs Brüsszellel, hogy unios penzböl legyen a tanaroknak beremeles, söt maga O1G gazdad nyilatkozta, hogy csak akkor lesz, ha Brüsszellel egyzseg születik. De az egyezseg a JOGALLAMISAGrol szol, a korrupcio megszünteteseröl es az Europai Ügyeszseghez valo csatlakozasrol, amit a te potrohos utcai harcos nem akar!
Hogy mennyire analfabeta vagy, azt az is mutatja, hogy a közel 20 evvel ezelötti hiteleket O1G gazdad ugy fizette vissze, hogy magasabb kamatra vett fel kölcsönt, miutan az alacsonyabb IMFest felmondta! Ezt 3 evvel tovabb nyögte az orszag ADOFORINTOKBOL! Vissza lett fizetve, semmi nem maradt belöle, euert ne hablatyolj 40000 milliardrol, MINDEN ujabb adossag 2010 ota lett felveve!!!
ómió
@teuton: BolSSiék idiótája! Ki mondta, hogy egyezség van Brüsszellel!? Hol deliráltad ezt? Brüsszeli kikötés van erre is, amit a kormány elfogadott! Ezen túl a "jogállamiság" mindössze a bolsi "kifogás", ráhazudás, hogy mégis miért nem adják oda a részünket a nevünkben is felvett pénzből! Az európai ügyészség meg szuverenitási kérdés! Ne 2000 km-ről "mondják meg", mi történt itt, miért ki a hibás, még, ha efftársilag ez "elvárás" is! A magasabb kamatra felvett kölcsön meg a szokásos bolsi hazugság! Az azért lett felvéve kölcsönvisszafizetésre max. akkora kamattal, mint az IMF-é volt, hogy az IMF népzsebelő diktátumaitól - ami pedig a bolsi kedvencetek(!) - végre megszabadulhassunk! Egyik kölcsönnel lett kiváltva a másik, az adósság meg a bolsi adóssághegyetek évi 1000-1500 milliárdos kamataival nő, évről évre! Adóforintokból az idióta eszed tokja lett visszafizetve! Nézd meg, gyagyása, a neten is megtalálhatod, hogy az államadósságunk 44-46000 milliárd körül van, ahogy írtam! Éspedig ez ugyanaz, amit már 2010. óta magunk előtt görgetünk a kamatos kamataival!
Németh István
Az ursula elment a piacra és azt mondta ott egy árusnak; a banánra ársapka lett húzva ezentúl nem 20 Eu kilója, hanem 5 Eu. Kérek két kilót > az árus kétszer beintett és a hülye picsára kihívta a rendőröket, hogy akadályozza a többi vásárlókat, meg zavart kelt, lázít!
No ilyen körülmények közt a nem dolgozó, hanem kommunistázó tanároknak hogyan akarjon adni az Orbán Viktor a kormány fizetés emelést amikor, produktum meg nincs! Az árus nem adta el a banánt az ursula nem tudta a gyerekeinek hazavinni, azok banán hiányban éhen akarnak veszni - a hülye kommunista csőcselék tanárok meg béremelést akarnak! Ehhez volna eszük!?
Néro2
Azt , hogy majd ha fagy nem merte mondani. Most a fagytól az elmúlt 100 év legsikeresseb 12 éve után be van szarva.
Nagy Siker az biztos.:)
teuton
@ómió: Idiota analfabeta fajkreten naci efftars, hany nap alatt sikerült ennyi baromsagot összevakarnod? Gondolom segitseg is kellett hozza... Linkeld mar be azokat a tenyket/szamokat amiket ide allandoan beböfögsz! Ja, te csak böfögni tudsz, mert ilyenek nincsenek...Csak 1 kerdes: Orbancod felvett 1 eve 4,5 milliard euros hitelt. Mire költötte?
teuton
@ómió: Aztan itt van meg 1 hir neked analfabeta! Az IMF hitel 2008ban lett felveve, akkor Gyurcsany mar regen nem volt miniszterelnök! A fidesz pedig 2013ban teljes összegben kamatokkal visszafizette a hitelt...
privatbankar.hu/cikkek/makro/varga-mihalynal-jart-az-imf-266985.html
Azota tehat csak ujabb hitelek es kamataik terhelik az orszagot, a penzek pedig eltüntek!
ómió
@teuton: Figyu, bolSSiék gyagyása! Új hitelt a lejáró régiek+a kamataik kifizetésére szoktak felvenni, így az adósság "csak" a kamatösszeggel növekszik! Itt is ez történt! Kivétel a 2008-as államcsődötök volt, mert akkor annak kivédésére kellett az IMF gigahitel! Egyébként tévedsz, vagy inkább hazudsz(?), mert Böszme efftárs gazdád 2009-től nem volt min.elnök (akkor már Libás efftársatok volt)! A Fidesz meg a szabadpiacról felvett hitelből (akkor már kaptunk onnét is) fizette vissza az IMF gigahitelt 2013-ban, ergo az IMF helyett onnantól már a piacnak tartozunk azzal az összeggel! Szóval, semmiféle pénzek nem tüntek el (hiába hazudnád!) "csupán" egyik hitelező helyett a másiknak tartozunk, miközben az adóssághegyetek kamatos kamatai azt évről évre emelik!
Ftomi
@ómió: Ezért tart itt az Ország, mert az ilyen vakbuzgók, azt hiszik hogy a zsebükben hordják a "BÖLCSESSÉG" kövét!
De, NEM!
Rehabilitálom Gyurcsány Ferencet, mert ekkor aljasságot amit a FIDESZ-KDMP elkövetett a saját Hazája ellen, Ő biztosan nem tette volna meg, de Orbánék beleszédültek a saját hatalmukba és sajnos a "bátor 133" aljadék képviselő minden baromságot megszavazott!
Az eltűnt pénzeket meg különböző pályázatokon keresztül Lőrincnél és a többi résztvevőnél megtalálható!
Azt azért továbbra sem értem mi köze az EU-s pénzeknek a tanárok és természetesen az összes alacsonyan fizetett dolgozó béréhez???
Amúgy meg leszállhatnátok már erről a lemezről, mert mindenki hibás csak a FIDESZ-KDMP nem!!???
Nézzen körbe minden FIDESZ-KDMP hívő hogy a környező országokban semmilyen rendkívüli helyzetet nem jelentettek be, csak nálunk folyik az állandó HARC!
Nálunk a legmagasabb az infláció és hát a 400,-Ft-os EURÓ mindent elmond a kormány tevékenységéről!
Ja, ne feledje senki, hogy ha megkapjuk azt az irdatlan sok EURÓT ki is fogja átváltani??!!

Hajrá Magyar Foci!
teuton
@ómió: Figyu naciek fajkreten gyagyas analfabetaja! Görögorszag 100 milliard euro hitelt vett fel es mar mind visszafizette. Kamatostol! Az IMF hitel összege mekkora volt, milyen kamattal es mikor jart volna le? Milyen kölcsönt vett fel orbancod, amit meg most is fizetni kell, söt egyre nö? Linkeld mar be ide, ne csak hazudozz a levegöbe!
ómió
@Ftomi:Rehabilitálod a Böszme gazdádat? "Naccerű"! Szóval, akkor, ő soha "el se kúrta", de még az országot se döntötte államcsődbe, de még helyette a "népet" is a "Zorbán" zsebelte!? Így lett a "múlt végképp eltörölve", vagy csak efftársiasan másra hazudva? Meg még "eltűnt pénzeket" is deliráltál? És a pályázatokat kivitelező Lőrincre hazudva? "Ögyes"! De mi van a Cseh efftársnőd által eltűntetett 6 milliárddal, amiért semmit nem csinált? Arról "elfeledkeztél"? Az EU-s pénzek és a tanári fizetések kölcsönhatásáról talán Ursula efftársnődéket kéne megkérdezned Brüsszelben - ez részükről egy feltétel! Lehet, hogy a covid, a háború meg annak inflációja, válságtünetei másoknak normál helyzet, nekünk valahogy nem! Ezt a "legmagasabb inflációt" meg ki másra is hazudhatnád, ha nem ránk!? Igaz? "Efftársiasan"! Ahogy az eurót is a "gazdaságpolitikára", ami, amúgy "hitelminősítőileg" még mindig "befektetésre ajánlott"!
ómió
@teuton: Görögország a gigahiteleit már "mind visszafizette"!? "Aszta"! Nyilván, akkor, a GDP-arányos államadóssága ezért "csak 130%"! Böszme gazdátoknak bennünket már 86%-os államadóssággal "sikerült" államcsődbe döntenie! Ha meg valamiről lövésed sincs, miért ontod a kreténségeidet? Te akkora bolsi síkbarom vagy, hogy akkorát rajzolni se lehetne!
Ftomi
@ómió:@ómió: Van még mit tanulnod! Amit a propaganda mond, csak arról tudsz/tudtok beszélni a tények meg nem is érdekelnek, akár mostani helyzetben is!
Zárásul csak annyit 3/3-as dosszié m@ómió: iért nem lett kinyitva? Ja, hogy az Orbán kormány 90%-a érintett!
Azt állítom, hogy FIDESZ-KDMP a legnagyobb KOMMUNISTA PÁRT!
Minden döntésük, minden törvényhozásuk a CENTRALIZÁLÁSRA irányul.
Ja, és a családtagok, haverok kitömése pénzel!
Nem erre esküdtek fel!
Különben meg most nézem, hogy Te 1 fizetett bértollnok vagy, akit TÉNYEK nem érdekelnek, csak a kiadott feladat legyen meg!
GRATULÁLOK!
Ezért tart itt az Ország!
ómió
@Ftomi: Ennyire mellbevágott téged a valóság, hogy csak a zagyva bolsi baromságokat tolod válaszul? A Fidesz lenne a kommunista párt!? Akkor tőle loptátok el a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat, amit "jeles alkalmaitok során" harsogtok? Merthogy azt nem a Fidesz énekelgeti, hanem az aljabolsi fajtátok! Legalább valami stabilabb hazugsággal gyere! Az is megzavart téged, hogy a nemzeti vagyont a Fidesz gyarapítja, mig az efftársaid meg kormányon mindig eltapsolják, ellopják!? Biztos ez a "bolsi hazafiság"! És "pénzzel való kitömésről" papolsz? A 90-es években az efftársaid több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdont" loptak, "privatizáltak" szét egymás közt, miközben bolsi milliárdosok "hosszú, tömött sorban masíroztak elő a szőnyeg alól"! A TÉNYEK közt erre gondoltál, bolsiék csicskája!? Csak a szart szórnád másra? Magadnak gratulálj! Ehhez a vakságodhoz!
Ftomi
@ómió: A stílus maga az EMBER!
Te meg csak egy bértollnok vagy, akit mint- álltalában a FIDESZ-KDMP-s barátaidat - zavar a TÉNY és az IGAZSÁG!

Szóval jelentsd ELVTÁRSAIDNAK, hogy megfeleltél az elvárasainak!

Ja, és ne válaszolj!
ómió
@Ftomi: Csak nem szégyelled a "tezsvíreidet", az efftársaidat, hogy megint másokra hazudnád őket!? Vagy ott az elmeosztályon fektedben megint "elfelejtetted", hogy legutóbb kikkel harsogtad együtt az Internacionálétokat!? Mert, látom, azokat a "tény" példákat is képtelen voltál felfogni - ilyen súlyos az agysorvadásod(?) - amiket felsoroltam! Kérj magadnak új, hatékony terápiát! Vagy, ha javulnál, már nem felelnél meg efftársnak!? Az más!
teuton
@ómió: Primitiv bunko analfabeta naci fideszcsicska efftars! Dugulj el, megkapod tölem is ugyanazt az 5 ft-ot kommentenkent mint a gazdaallattol csak ne kelljen mar ezt a rakas baromsagot olvasni töled!
ómió
@teuton: Filléres bolsi "bértrollnokként" már "beszervező" is vagy, bolSSiék aluldotált fajkreténje!? Másnál próbálkozz, idiótája! Van itt gyagyás efftársad elég, még abból az eredeti véresmancs fajtából is! Ha alulfizetve is, de "pízért" biztos szívesebben hintenék az aljabolsi hazudozásotokat!
teuton
@ómió: Primitiv bunko analfabeta naci fideszcsicska efftars! Hogy ki van itt alulfizetve, azt mutatja a beböfögeseid szama! Napi 25 oraban ülsz szarospelenkaban a gep elött, hogy meglegyen a fel kilo kenyer ara, mint a testvered hascsikari? Ha nem fideszcsicska analfabeta lennel, akkor tudnal ugy is penzt keresni, mint en, ahhoz eleg 1-2 naponta belepni az internetre, nem percenkent baromsagokat beböfögni gyagyas efftars!
TASzSz
@ómió: Moszkvából jelentették, hogy @T-Boly: = @Ftomi:
ómió
@teuton: Még mindig nem ismered fel a magadéit, bolsiék gyagyása!? A saját efftársaidat!? Kérj magadnak hatékonyabb terápiát ott a pszichiátrián! Meg még a saját efftársi gyakorlatodat (25 órában, szarospelenkában a gép előtt ülni) is másokra hazudnád!? Nem lesz ez túl sok az "efftársiasságból"?! Nem hozza a "lét" a céged, hogy már a bolsi elmebajodat próbálod "kamatoztatni"!?
teuton
@ómió: Analfabeta gygagyas fajkreten naci efftars! Eleg csak a nevre kattintani es meglatszik, ki mennyit ül a gep elött! Ja, ezt az analfabetak nem tudjak... Konzultalj a hascsikari efftarsaddal, ö ebben profi es naponta csak 1x valt pelenkat... Azt köszönöm, hogy a cegem miatt aggodsz, de egy netes aruhaz mindig hozza a "let", akkor is, ha laszom... eked viszont szaros pelenkaban a gep elött gubbasztva napi 26 oraban kell 5 forintokert beböfögni.
ómió
@teuton: Örvendetes, bolSSiék fajkreténje, hogy dől hozzád a "lé"! Akkor, a mécsesfűtésre biztos "fussa" majd! Meg még a napközbeni többszöri pelenkaváltásodra is biztosan! Sőt még bolSSi hazudozásra is! A sosem is volt eszedet meg úgysem pótolhatja!
Sámannus
A köcsögök, és rongyemberek fizetésemelésével miért sietett a rongy társaság?
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars! Elöbb aggodtal miattam, hogy nem eleg a "le", mostmeg irigykedsz? Majd ha megtanit valaki olvasni, akkor azt is megtanulhatod, hogyan kell utananezni annak, ki ül napi 25 oraban a szarospelenkaban a gep elött es fröcsög apropenzert! Tegnap kb. 50 beböfögesed volt 2 percenkent es elötte is majdnem minden nap ugyanennyi! Szoval akkordban "dolgozol", meg kell legyen minden nap az elvart teljesitmeny... Szanalmas... DOLGOZNI nem fülik a fogad ugye, mint a cigany gazdadnak sem, csak lopni...
ómió
@teuton: Te, ahogy elnézem, bolsiék fajkreténje, inkább azt tanultad meg, hogyan kell "efftársiasan" másokra hazudnod nemcsak a bornírtbolsi agyamentségeidet, de még a saját fekálbolsi szokásaidat is! Ahogy itt is teszed! Ez a szánalmas, meg az, amint Böszme tolvajgazdád ánuszából óbégatva hinted a "bolsi tutit"!
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars! Nem tudom, kire celozgatsz valami böszmevel, nem is erdekel, de amint latom, elegge belehuztal ma is kora reggeltöl a böfögeseiddel, MUNKA HELYETT! En meg ejszaka is dolgozom a neten, ezert 11-12ig aludhatok... Mi lenne viszont, ha az eddigi papagajkent 1000x elismetelt 300 szavadhoz 2-3 ujabbat is tanulnal? Rahazudassal ez nem megy. Ja, a gazdad is csak ugyanezt tudja szajkozni, a vizcsapbol is 12 eve Soros, Gyurcsany, Brüsszel meg migransok folyik. Bar ujabban tanult hozza 1 teljesen uj mondatot is, ezert megtapsoljak a birkak: Az energia dragulasa es inflacio a szankciok következmenye. Persze csak azoknak, akik analfabetak es nem tudjak az 1-2 evvel ezelötti adatokat kikeresni...
ómió
@teuton: Kérj már magadnak valami hatékonyabb terápiát ott az elmeosztályon, hogy legalább a saját analfabéta fajkretén náci efftársaidat ott a Jobbikban képes legyél felismerni! Vagy ez a maximum, amit az orvosaid ki tudtak hozni belőled!? Szar ügy lehet! Különben, az agybajodon kívül egyéb "sérelmed" is van!? Csak kifejteni nem tudod, mert mindig az aljabolsi hazudozás tör elő belőled!? Ne csodálkozz: csak azt adod, "mi lényeged"! És még se Sorost, se Gyurcsányt, se Brüsszelt, de még a dédelgetett migráncsaitokat se vagytok képesek semmivé hazudni? Hát, húzzatok már bele, mi lesz így a Lenin Rendeddel!?
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars! Mifele Jobbik? Nehany napja meg Gyurcsanyhoz soroltal! Ja, analfabeta vagy, es azt sem tudod, mi all a cedulan amit bemasolsz. Egyebkent kösz, jol vagyok, mint lathatnad (de nem latod, mert analfabeta vagy utananezni), hogy jol megy az üzletem. Neked meg ott a zartosztalyon a gumiszobaban nehany orara adnak internetet, hogy kidühönghesd magad. Azt elarulom neked, hogy Lenin Rendet (vagy valami hasonlot, pl. Hös Szovjet Anya -Hofi utan szabadon) a gazdad csicskaja a Szofoso kapott, mert olyan jol tud szopni-nyalni (csak gombot varrni nem!) a Lavrovnal. Aztan majd ha megtanulsz olvasni, annak is utananezhetsz, melyik ifjukommunistanak volt mindket szülöje parttitkar! Na akkor nekik komcsizz, ök nem az Intenacionalet enekeltek, hanem a Fel vörösök proletarok-at!
ómió
@teuton: Még mindig képtelen vagy a saját analfabéta fajkretén náci efftársaid felismerésére, bolsiék fajgörénye!? Tovább romlott az állapotod ott az elmeosztályon? Miféle Jobbik!? Hát, aféle, bolsiék gyagyása, amifélével efftársilag "koalícióztatok" és buktáztatok áprilisban! A tetvesbolsi fajtád meg a jobbikos kisnyilasok, a nácik, együtt! Egy koalícióban! Vagy a kóros agyfogyatkozásod már ezt is "végképp eltörölte"? Nemcsak a múltat?! Ettől vagy "jól", vagy attól, hogy ezt másra hazudhattad, idiótája!? Esetleg attól, hogy a zártosztályi helyedet másnak ajánlhatod fel?! Tartsd meg, idiótája! Odavaló vagy! Ott még az aljabolsi hazudozásodat is tolhatod, ahogy a csövön kifér és "elrévedezhetsz" a 40-50 évvel ezelőttieken, ha éppen - ahogy itt is - az "aktuáltetvesbolsi" falkádat védenéd görcsbe rándulva, Internacionálét dalolgatva!
Sámannus
Most akkor az unió kormányoz ebben az országban?
Csak kérdezem mert akkor a zügyészséget is át kéne engedni.
Nemá hogy csak a markodba nyomják a lóvácskát csak úgy!
A te fizetésedet is a zunitól várod te csüngőhasú?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.