A fideszes publicista legújabb videójában arról beszél, milyen az elhibázott brüsszeli szankciós politika. Orbán Viktor és a kormány régóta azt állítja, hogy az Oroszország elleni uniós szankciók jobban fájnak Európának, mint Moszkvának. Legfrissebb videóblogjában Bayer Zsolt is erről beszélt – írja a Magyar Nemzet.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
@Mirabilis: Majd tavaszra meglátjuk kinek volt igaza.
simmering73
"A Bayer nevű erkölcsi toprongy Ukrajnával és a háborúval kapcsolatos halálsikolyait hallgatva (értsd: Egy lator államról beszélünk, és ezért az Ukrajnáért kellene nekünk itt Európában megfagyni, munkanélkülivé válni és feladni az egész régi életünket), vérfagyasztónak és szörnyűnek találom, hogy miközben három működő agysejt és elfogadható lelki egészségi állapot mellett mindenkinek világos, ki az ellenség, ki támadott meg egy szuverén országot, ki zsarol az energiával, ki követ el háborús bűnöket, ki bombázza porig a világ egyik legnagyobb gabonaexportőrének területét, ki teszi az anyafölddel egyenlővé a keresztény Európa kulturális örökségét, a korrupt állampárt szarlapátolói azt sulykolják, hogy ennek a véres mocsoknak minden következményéért a felelősség nem Putyint, hanem azokat a szövetségi rendszereket terheli, amelyeknek Magyarország része (EU, NATO). És erre jön még rá az, hogy a megtámadott szuverén országot latorállamnak nevezi a babérkoszorús gyűlöletgenerátor. Nem kívánnám magamnak, így Bayernek se, hogy valaha abba a helyzetbe kerüljön Magyarország, mint Ukrajna, és hogy támogatás helyett azt vágják a pofámba, hogy egy latorállamnak vagyok a polgára, rohadjak is meg."
kolozsvaros.com/2022/09/12/az-emberi-lealjasodas-es-a-korrupt-onsorsrontas-verzivataraban/
balos
A bayergeci felesége a plazma biznisz mozgatója!Külföldre,mert annyira nem hülyék,hogy ne gazdagodjanak a vérünkön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.