Az Európai Bizottság ma 3 ezer milliárd forint Magyarországnak járó uniós forrás befagyasztását kezdeményezte, de hagyott menekülőutat a magyar kormánynak: ha két hónap alatt teljesíti a vállalásait, akkor eltekintenek a büntetéstől – írja Donáth Anna, a Momentum Mozgalom európai parlamenti képviselője. Mondjuk ki az igazságot: az Európai Bizottság mai bejelentése fenyegetésnek látszó időhúzás, melynek végén a kormány meg fogja kapni az EU-s pénzeket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 07:23
Kik azok a lipsik akik mondják?
Jártál te egyáltalán ukrajnában?
Németh István
@Propeller Magdolna: kit kell haza hozni? >>Kik azok a lipsik akik mondják?
Jártál te egyáltalán ukrajnában?@Aki Én: ha kikapom, bekapod ,érted!?@Nyírfa: Gondolom, az EB, EP, ET nemcsak Orbán nevét és ténykedését ismeri, hanem Rogántól Lázárig az egész hírhedt pereputtyét, így tudja hová tenni az új törvényeket és azok felelőseit.>> jól fogalmazol a gyurcsányékat és a bandáját el kell végre számoltatni! rohadjanak meg!
117
Én: És hol van Donáth Anna, egy fél százalékos párt képviselőnője? Érted, előbb vállalkozni kell, aztán majd megvehetsz mindent. Nem elkölteni a pénzt (erőforrást) mindenre, aztán széttárt karral menni a semmibe.
117
Ja, arra gondoltam, előbb építs pártot, aztán oszd az észt. Ezekkel az egyszemélyes pártokkal már tele van a padlás!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: tegnap, 12:54
Ma akkor jól figyelj fidernyák barom.Nekem hiába jössz azzal hogy másutt nagyobb a korrupció,mert engem az érdekel itt milyen.Az itteni visszafejlődés a korrupció miatt,na az befolyásolja az életem.
Tehát ez érdekel.Ennyi erővel egy gyilkos is vihet statisztikát a tárgyalására,hogy semmi probléma hiszen nagyon sok országban magasabb az emberölések száma mint ahol ő lakik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.